Στα καλύτερά του, το σεξ έχει απόλυτη ελευθερία. Ζεις τη στιγμή και αφήνεσαι στην απόλαυση.

Όμως, μερικές φορές δεν πάνε όλα όπως τα είχες προγραμματίσει. Μπορεί να αρχίσεις να σκέφτεσαι πώς φαίνεται το σώμα σου σε αυτή την περίεργη κλίση. Ή κάτι πιο καθημερινό, όπως να αναρωτιέσαι τι έχεις να αγοράσεις αύριο από το super market. Δεν είναι η κάθε φορά προορισμένη για επικούς οργασμούς και σίγουρα δε χρειάζεται να έχεις ανούσιες ανησυχίες.

Αντιμετώπισε λοιπόν κάθε δεύτερη σκέψη που έχεις και απλά απόλαυσε τη στιγμή.

«Δεν θέλω να είμαι γυμνή»

Το να περνάς στιγμές που δεν νιώθεις πως είσαι στα καλύτερά σου είναι λογικό. Όμως αν αυτό σε σταματά από το να απολαύσεις μία βραδιά καυτού σεξ, τότε είναι πρόβλημα.

Πολλές έρευνες έχουν επιβεβαιώσει κατά καιρούς πως όσες γυναίκες αισθάνονται άσχημα με το σώμα τους είναι λιγότερο περιπετειώδεις στο σεξ και τελικά δεν το απολαμβάνουν. Όμως, την ώρα που οι δυο σας είστε ανάμεσα στα σεντόνια, κανείς δεν προσέχει το ένα παραπάνω κιλό κανενός. Εκείνη την ώρα μόνο οι αισθήσεις έχουν σημασία και το σεξ έχει τον τρόπο να τις διεγείρει και να τις απογειώνει.

«Δεν ξέρω πως να πω αυτό που θέλω»

Μην συμβιβάζεσαι με λιγότερα από αυτά που θες. Το σεξ έχει να κάνει με την επικοινωνία δύο ανθρώπων και είστε και οι δυο εκεί για να περάσετε εξίσου καλά. Αν λοιπόν, θέλεις να δοκιμάσετε κάτι νέο, απλά πες το. Ή αν νιώθεις πως κάτι δεν σου αρέσει, εξέφρασέ το.

«Δεν έχω οργασμό κάθε φορά που κάνω σεξ»

Οι γυναικείοι οργασμοί επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες και γι’ αυτό η κάθε φορά είναι διαφορετική. Μην χαθείς όμως προσπαθώντας να φτάσεις στην κορύφωση γιατί τότε θα χάσεις τον δρόμο που οδηγεί προς τα εκεί.

Επιπλέον, περίπου το 80% των γυναικών δεν φτάνει σε οργασμό μόνο από διείσδυση και παρ’ όλα αυτά ο συγκεκριμένος μύθος συνεχίζεται. Δεν χρειάζεται να έχεις το άγχος κάθε φορά που βγάζεις τα ρούχα σου.

Απόλαυσε, πειραματίσου και αφέσου. Ένα τρίπτυχο που θα σε φέρει όλο και πιο κοντά στον μεγάλο Ο.

«Δεν κάνω συχνά σεξ»

Σε έναν ιδανικό κόσμο θα θέλαμε όλοι να κάνουμε σεξ το ίδιο συχνά. Όμως, η καθημερινότητα και η ρουτίνα μάς επηρεάζει με διαφορετικό τρόπο. Μπορεί να θες εσύ περισσότερο κάποιες φορές. Κάποιες άλλες θα θέλει εκείνος. Για να μην γίνει βαρετό όμως, δοκιμάστε νέα πράγματα και ιδέες. Άλλωστε, είναι κοινό μυστικό πως όσο περισσότερο σεξ κάνεις, τόσο πιο συχνά το επιθυμείς.

Για αρχή, μπορείτε να κάνετε μία λίστα και οι δύο με τα δέκα πράγματα που θέλετε να δοκιμάσετε. Ξεκινήστε από εκεί και σβήνετε κάθε τόσο και από ένα.

featured gif: giphy.com