Αυτό που μας έχει μάθει η ζωή με τα χρόνια είναι πως ο κάθε άνθρωπος δε γίνεται ευτυχισμένος μόνο μέσα από μια ερωτική σχέση. Αυτό που χρειαζόμαστε πραγματικά όλοι μας είναι η αγάπη. Όσο κλισέ και όσο γλυκανάλατο και αν ακούγεται, είναι  η αλήθεια. Υπάρχουν, λοιπόν, μερικές σχέσεις οι οποίες είναι απαραίτητες σε όλες τις γυναίκες για να καταφέρουν να ζήσουν τη ζωή τους με τον πιο όμορφο δυνατό τρόπο. Δεν έχει σημασία αν είσαι ελεύθερη ή δεσμευμένη, με παιδιά ή χωρίς. Το μόνο που μετράει είναι πως είσαι γυναίκα, για την ακρίβεια πως είμαστε γυναίκες, και πως κατανοούμε το πόσο σημαντικοί είναι οι δικοί μας άνθρωποι.

Οι 4 φίλες που χρειάζεται κάθε γυναίκα
i.pinimg.com
ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ: Τι συμβαίνει όταν η φίλη σου γίνεται το αφεντικό σου

#1 Η φίλη από τη δουλειά

Υπάρχει ένας τρόπος να αντέξεις την πίεση του γραφείου και δεν είναι άλλος από το να έχεις ένα άτομο μαζί σου κάθε μέρα. Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρεις να δημιουργήσεις μερικές σχέσεις οι οποίες θα έχουν τη σωστή βάση έτσι ώστε να πηγαίνεις κάθε μέρα με χαμόγελο και διάθεση στο χώρο εργασίας σου. Άσε που σου χρειάζεται και ένας άνθρωπος ο οποίος θα σου κρατήσει τα κουλουράκια που περίσσεψαν.

#2 Η φίλη με την οποία μοιράζεστε το ίδιο πάθος

Δεν ξέρω αν σε σαγηνεύουν οι βόλτες με το ποδήλατο ή το να βλέπεις ατελείωτες ώρες σειρές στο Netflix. Ότι και αν σου τραβάει την προσοχή, λοιπόν, οφείλεις να έχεις έναν άνθρωπο με τον οποίον θα μπορέσεις να μοιραστείς αυτή σου τη συνήθεια. Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να συζητάς το πάθος σου με κάποιον που σε καταλαβαίνει.

#3 Η φίλη με την οποία βγαίνετε έξω

Ναι, καλά κατάλαβες. Αυτή είναι η φίλη την οποία δε συμπαθεί το αγόρι σου. Η φίλη με την οποία κάθε φορά που βγαίνετε έξω σας κερνάνε. Ένα, δύο, τρία..ποτά. Η φίλη πάρτι είναι αυτή με την οποία μπορείς να ξεσκάσεις με το δικό σου μοναδικό τρόπο χωρίς να σε κρίνει ούτε στιγμή. Τι εννοείς ότι δεν είναι οκ να σπας τα ποτήρια από το μαγαζί στο πάτωμα;

Οι 4 φίλες που χρειάζεται κάθε γυναίκα
weheartit.com/adrianaxavier35

#4 Η φίλη που τα ξέρει όλα

Αυτή. Αυτή που έχει υποστεί όλα τα τηλεφωνήματα στις 3 το βράδυ για εκείνο το γκόμενο. Αυτή που ξέρει τι πραγματικά έχεις στην ψυχή σου και θα γίνει για εσένα η φίλη-πάρτι ακόμη και αν δεν το θέλει. Αυτή που θα ήθελες να είναι μαζί σου στη δουλειά, στο γυμναστήριο και όπου αλλού μπορείς να φανταστείς. (Ένα χειροκρότημα για αυτήν παρακαλώ).

Δες ακόμη: 33 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε στην κολλητή σου