Το «Συζητήσεις με Φίλους» να μας έκανε παρέα στις καλοκαιρινές μας διακοπές. Το Normal People, όμως, είναι εκείνο που θα μας κάνει πραγματική παρέα τα βράδια της καραντίνας. Λίγο πριν βγει και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Πατάκη, το δεύτερο βιβλίο της Sally Rooney θα μπει στο σπίτι κάθε millennial. Αυτό θα συμβεί μέσα από τη νέα σειρά του BBC σε συνεργασία με το Hulu.

Η τηλεοπτική εκδοχή του Normal People ακολουθεί την ιστορία της σχέσης της Marianne και του Connell μετά την αποφοίτησή τους από το Λύκειο. Και λίγο πριν μετακομίσουν στο Δουβλίνο για την επόμενη φάση της ζωής τους. Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει ο υποψήφιος για Oscar, Lenny Abrahamson (Room, The Little Stranger, Frank) και η Hettie McDonald (Howard’s End),

Οι πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι πρωτοεμφανιζόμενοι αλλά πολλά υποσχόμενοι, Daisy Edgar-Jones και Paul Mescal. O ίδιος ο Lenny Abrahamson είχε δηλώσει πως: «Νιώθω ότι βρήκα δύο νέους ηθοποιούς που μπορούν να ενσαρκώσουν πολύ ζωντανά τους χαρακτήρες της Marianne και του Connell. Ενώ ταυτόχρονα να δείξουν πώς είναι στην πραγματικότητα μια όμορφη και αθώα σχέση ως επίκεντρο μιας ιστορίας που δεν θα βαρεθείς να βλέπεις και να ακούς.» 

Το δεύτερο τρέιλερ είναι εδώ και η σειρά κάνει πρεμιέρα στο BBC Three στις 26 Απριλίου και στο Hulu στις 29 Απριλίου. Όλα τα επεισόδια θα βγουν μαζί στον αέρα.

Νωρίτερα μέσα στον χρόνο, το BBC ανακοίνωσε και τη δημιουργία μιας ακόμη σειράς βασισμένη στο πρώτο best-seller μυθιστόρημα της Rooney, «Συζητήσεις με Φίλους». Όμως ακόμη δεν γνωρίζουμε τις ημερομηνίες που θα είναι στον αέρα. Ας περιμένουμε, λοιπόν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 4 ταινίες που είναι ιδανικές για τα επόμενα virtual date nights σου