Αυτό φυσικά είναι ένα καλό νέο τόσο για τους φανς όσο και για όλους τους υπόλοιπους. Αν ανήκεις στους πρώτους, λογικά δεν μπορείς να ζήσεις πλέον χωρίς την τρέλα στο μάτι της Villanelle. Αν ανήκεις στους υπόλοιπους, έχεις εξαντλήσει όλα τα υπόλοιπα, οπότε καιρός να αρχίσεις τις 2 σεζόν του Killing Eve. Ίσα που προλαβαίνεις μέχρι να κυκλοφορήσει η τρίτη σεζόν στις 12 Απριλίου.

Θυμάσαι που κάποτε σου είχαμε δώσει έναν πολύ καλό λόγο για να δεις το Killing Eve; Ε, αυτό συνεχίζει να ισχύει μέχρι και σήμερα

https://www.instagram.com/p/B8j4_9HFIfC/

Το μόνο που έχουμε μέχρι σήμερα για την τρίτη σεζόν είναι ένα τρέιλερ του ενός λεπτού. Είναι όμως αρκετό για να καταλάβουμε τι έχουν στο μυαλό τους οι δύο πρωταγωνίστριες της σειράς. Μόνο αυτές οι δύο θα μπορούσαν ποτέ να έχουν αναπτύξει τέτοια σχέση, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για σύνδεση δολοφόνου και θύματος.

Ειδικά αν έχεις δει μέχρι και τη δεύτερη σεζόν, ξέρεις πως είναι μια έκπληξη να βλέπουμε την Eve στις οθόνες μας. Αυτό όμως είναι και μια πάρα πολύ καλή πρόκληση για την Villanelle να επιστρέψει στο παιχνίδι. Όχι τίποτα άλλο, αλλά ξέπεσε κι αυτή σε ρόλους κλόουν σε παιδικά πάρτι. Όσο κι αν της πάει μέχρι κι αυτό, εμείς αλλιώς τη συνηθίσαμε.

Και φυσικά, για άλλη μια φορά, αν θα μας αφήσει κάτι να θυμόμαστε αυτή η σεζόν -όπως και οι προηγούμενες- είναι όλη η μόδα που πάει κι έρχεται στη σειρά. Τα ρούχα που φορούν οι δύο πρωταγωνίστριες είναι επιλεγμένα ένα κι ένα και ίσως τα καλύτερα που έχουμε δει σε σειρά του είδους. Ναι, μέχρι και η στολή κλόουν. Αν δεν σε έχω πείσει ακόμα, δες και το τρέιλερ.

https://www.youtube.com/watch?v=uJCxUaClpzE
featured image: townandcountrymag.com