Η εποχή των μαγιό πλησιάζει και οι νέες συλλογές έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν. Έτσι και η αγαπημένη Ashley Graham λάνσαρε μια πολύ ιδιαίτερη καμπάνια. Όσο βρισκόταν στο Miami για τις ανάγκες της φωτογράφισης της καινούργιας της συλλογής με μαγιό, οι paparazzi βρίσκονταν συνεχώς μαζί της. Αντί, λοιπόν, η Graham να ενοχληθεί από την παρουσία τους, φρόντισε να εκμεταλλευτεί τις αρετουσάριστες φωτογραφίες τους και να τις χρησιμοποιήσει. Παρ’όλο που είναι ένα supermodel, θέλει να ξέρουμε πως είναι σαν όλα τα κορίτσια εκεί έξω.

Σε μία συνέντευξή της στο In Style εξήγησε την απόφασή της λέγοντας: “Αυτές οι ανεπεξέργαστες φωτογραφίες θα θυμίσουν στις γυναίκες ότι είναι άψογες με τον δικό τους τρόπο και ότι ήδη διαθέτουν το τέλειο σώμα!” Πρόσθεσε: “Σίγουρα είναι τρομακτικό να ξέρεις ότι οι φωτογράφοι μπορεί να έχουν τραβήξει άκομψες φωτογραφίες, αλλά φροντίζω να υπενθυμίζω στον εαυτό μου πως το να είμαι αυθεντική, είναι όμορφο και πως δεν έχω τίποτα να κρύψω όσον αφορά το σώμα μου γιατί ξέρω ότι αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων”. Η συλλογή στοχευμένα ονομάζεται “Power of paparazzi” και η Graham ανακοίνωσε την κυκλοφορία της μέσω ενός post στο Instagram.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ashley Graham χρησιμοποιεί τη δουλειά της για να αλλάξει τα δεδομένα της ομορφιάς. Αξίζει να θυμηθούμε ότι στο παρελθόν ήταν το πρώτο curvy μοντέλο που έκανε εξώφυλλο στο Sports Illustrated αλλά και στη Vogue. Επίσης, πέρσι κατηγόρησε το brand Victoria’s Secret γιατί δεν συμπεριέλαβε curvy μοντέλα στα shows του.

featured image: W3LiveNews.com