Η Ashley Graham είναι μια από τις πιο διάσημες προσωπικότητες στο χώρο της μόδας τον τελευταίο καιρό. Ένθερμη οπαδός του body confidence, επιτυχημένο μοντέλο και σχεδιάστρια εσωρούχων και μαγιό, σε κάθε της εμφάνιση δείχνει πάντα υπέροχη. Επομένως είναι η πλέον κατάλληλη για να μας δώσει tips για τις πιο γεμάτες σιλουέτες.

Ακολουθούν οι 13 συμβουλές της Ashley Graham που υπόσχονται να κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη:

1. Για να μην ταλαιπωρείσαι με την κακή εφαρμογή του strapless σουτιέν σου, επίλεξε ένα νούμερο μικρότερο. 2. Το outfit που πρέπει κάθε κορίτσι να έχει στην ντουλάπα του είναι: μαύρο skinny jean, oversized λευκό t-shirt και biker jacket. 3. Κάθε βράδυ οφείλεις να αδειάζεις και να τακτοποιείς την τσάντα σου. 4. Το jacket έχει μεγάλη δύναμη. Ένα σωστό jacket μπορεί να «σώσει» το πιο ατημέλητο look.

dailymail.co.uk
dailymail.co.uk

5. Το κομμάτι που όλες πρέπει να διαθέτουμε είναι ένα skinny jean. 6. Τα bodysuits είναι πολύ βολικά γιατί δεν ανησυχείς για την εφαρμογή τους και ταιριάζουν πολύ με boyfriend jeans. 7. Πρέπει να επιλέγεις τα σωστά εσώρουχα για να δίνουν το σωστό σχήμα στο σώμα σου. 8. Προτίμησε ελαστικά υφάσματα που “μαζεύουν”, κολακεύουν και στηρίζουν το σώμα. Έτσι δεν θα χρειάζεται να φοράς και κορσέ. 9. Να φοράς οτιδήποτε πραγματικά θέλεις και μην κολλάς σε «πρέπει» και dress codes. 10. Σκέψου καλά την επιλογή των jeans σου. Αν έχεις μια πιο γεμάτη σιλουέτα, τα bootcut jeans είναι ιδανικά. 11. Όταν δοκιμάζεις παντελόνια να κάνεις το γνωστό «βαθύ κάθισμα» για να βεβαιωθείς ότι σου εφαρμόζει σωστά. 12. Να αποφεύγεις τα jeans με ξεβάμματα γιατί τονίζουν άσχημα τα πόδια σου.

fashionweekdaily.com
fashionweekdaily.com

13. Μην απαρνείσαι τα crop tops αλλά να τα φοράς σωστά. Ιδανική επιλογή είναι εκείνα που σταματούν ακριβώς κάτω από το στήθος σου.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ: 1ο items που κάθε κορίτσι με καμπύλες πρέπει να έχει στη ντουλάπα του

featured image: christina-hoppe.com