Σε ένα μέρος που περνάς τουλάχιστον 8 ώρες κάθε μέρα, θα λέγαμε πως υπάρχουν σίγουρα 5 προϊόντα τα οποία θα πρέπει να έχεις μαζί σου. Δεν περιμένουμε φυσικά να δημιουργήσεις τη δική σου beauty routine για το γραφείο, αλλά 5 προϊόντα, ε δεν τα λες και πολλά!

#1 Κρέμα χεριών

Ακούμπησέ την ακριβώς δίπλα από το πληκτρολόγιο. Με τον τρόπο αυτό, κάθε φορά που επιστρέφεις από την τουαλέτα, θα βάζεις μία μικρή ποσότητα στα χέρια και γιατί όχι και λίγο στους αγκώνες, ειδικά τώρα που ανοίγει και ο καιρός. Αν ακόμη δεν σε πείσαμε, σκέψου πως τα χέρια είναι ένα από τα σημεία στο σώμα μας που φανερώνουν πρώτα σημάδια γήρανσης. Γιατί, λοιπόν, να μην τα περιποιηθούμε λίγο παραπάνω;

#2 Ενυδατικό Balm χειλιών

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα σου προτείναμε να έχεις 1 στο γραφείο, 1 σε κάθε τσάντα, κάθε jacket, συρτάρι του σπιτιού… Όπως καταλαβαίνεις αρνούμαστε να ζήσουμε χωρίς αυτό. Δεν υπάρχει χειρότερη αίσθηση από τα ξηρά και σκασμένα χείλη, χειμώνα – καλοκαίρι.

#3 Dry Shampoo

Μπορεί να μην τα υπολόγισες σωστά και να το συνειδητοποίησες μόλις έφτασες στο γραφείο, μπορεί να προέκυψε έξοδος μετά τη δουλειά, όποιος και αν είναι ο λόγος, ένα mini size dry shampoo είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για μία δύσκολη στιγμή! Δεν ξέρουμε για εσένα αλλά για εμάς μόλις κέρδισε μία θέση στο συρτάρι στη δουλειά.

#4 Water Mist

Για τις στιγμές που νιώθεις το δέρμα σου λιπαρό και θέλεις μία ανανέωση, για να σε δροσίσει, για να συνέλθεις από τις ώρες μπροστά στον υπολογιστή. Εμείς θα λέγαμε πως δεν φεύγει από δίπλα μας, είναι κυριολεκτικά η ανάσα δροσιάς που έχουμε ανάγκη στο κουραστικό 8ωρο.

#5 Αντηλιακό

Μπορεί να μη το θεωρείς απαραίτητο στην καθημερινότητά σου στο γραφείο, αλλά ήρθε η στιγμή να καταλάβεις πως είναι! Δεν περιμένουμε φυσικά να το ανανεώνεις κάθε 2 ώρες, όπως όταν είσαι έξω, αλλά ειδικά τους πιο ζεστούς μήνες, πριν φύγεις από το γραφείο, σε συμβουλεύουμε να το ανανεώνεις! Μπορείς να επιλέξεις ένα με διακριτικό χρώμα και να είσαι έτοιμη για after-work drinks!

featured image: stylecaster.com