Η Άνοιξη έχει ήδη φτάσει και το καλοκαίρι πλησιάζει επικίνδυνα! Οι νέες τάσεις της σεζόν περιλαμβάνουν girly χρώματα, θηλυκά κοψίματα, διαφάνειες και άλλα πολλά. Το beachwear δεν είναι απλή υπόθεση. Πάρε έμπνευση παρακάτω και κλέψε ιδέες για τις πιο περιζήτητες εμφανίσεις στην παραλία.

RAINBOW STRIPES

sincerely jules

Αν αγαπάς τις ρίγες, αυτό το trend θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου για φέτος το καλοκαίρι καθώς αποτελεί κύριο κομμάτι σε κάθε καλοκαιρινό fashion show. Επίλεξε παπούτσια σε ήρεμους τόνους και δώσε έμφαση στο κομμάτι κλειδί για φέτος.

STATEMENT HATS

doina

Τα μεγάλα καπέλα αποτελούν τη μεγαλύτερη τάση για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Συνδύασέ τα με oversized πουκάμισα και λινά υφάσματα. O κανόνας είναι: όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο.

ΨΑΘΙΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

camille charriere

Θα τα έχεις παρατηρήσει σχεδόν σε κάθε μαγαζί. Παπούτσια και τσάντες με ψάθινες υφές έρχονται να γίνουν τα αγαπημένα σου αξεσουάρ καθώς αποτελούν τα κομμάτια κλειδιά για πολλά καλοκαιρινά outfits .

CROCHET

whowhatwear

Όταν σκέφτεσαι το beachwear, το crochet ανήκει στη καλοκαιρινή σου συλλογή. Άλλοτε σε crop tops και παντελόνες και άλλοτε σε τσάντες, αποτελεί το κορυφαίο ύφασμα για τα καλοκαιρινά σου outfit και αξεσουάρ.

Διάβασε επίσης: Πώς να φορέσεις το σατέν φόρεμα το καλοκαίρι
featured image: fortyeight10.com