Είναι η Κατερίνα Καβακλόγλου και μέσα από το Instagram account της @katekavakloglou μπορείς να παρακολουθήσεις την αγάπη της για τη φωτογραφία και τη μόδα.

Πώς θα περιέγραφες το style σου με τρεις λέξεις;

Ευέλικτο, fashion-forward, άνετο.

Πώς θα περιέγραφες την πόλη σου με τρεις λέξεις;

Μεσογειακή, φιλόξενη, αιώνια.

Ποια είναι τα goto brands για σένα;

Τα νέα τοπικά brands με αυστηρούς ηθικούς κώδικες που αφορούν στο στιλ και τις διαδικασίες παραγωγής. Ένα τέτοιο φιλοδοξεί να γίνει και το KVK studios, το brand που ξεκίνησα εδώ και λίγους μήνες μαζί με την καταπληκτική ομάδα μου.

 Ποια είναι τα goto spots της πόλης για σένα;

Η πλατεία Αριστοτέλους είναι το κέντρο του κόσμου μου αφού το κατάστημα Repella Photostore με φωτογραφικά είδη που ανήκει στην οικογένειά μου βρίσκεται εκεί. Επίσης, είμαι espressoaddict και γι’ αυτό αγαπώ το Piece Of Cake και το Father. Τα βράδια προτιμώ το Whope, το Vogatsikou 3 και το Local.    

Πώς το ότι ζεις στη Θεσσαλονίκη έχει επηρεάσει τις στιλιστικές επιλογές σου;

Η Θεσσαλονίκη έχει μια ενδιαφέρουσα σχέση με την μόδα, με χαρακτηριστικά μητρόπολης και επαρχίας μαζί. Η χαρακτηριστική περσόνα της υστερικά προσεγμένης Θεσσαλονικιάς έχει στοιχεία και από τα δύο, οπότε και δύο όψεις: της στιλάτης μοντέρνας γυναίκας και της κακόγουστης “λατέρνας”. Διαλέγω την πρώτη και προσπερνάω την δεύτερη.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου στοιχείο από το στυλ σου;

Η άνεση, ένα στοιχείο που στην Covid-εποχή επισκιάζει κάθε άλλο και φέρνει τις βιώσιμες πρώτες ύλες, φαρδύτερες φόρμες και μαλακότερα υφάσματα στην πρώτη γραμμή των απαιτήσεών μου από την μόδα. Τι θα ‘’πειράξεις’’ τους επόμενους μήνες στην εικόνα σου; Θα γυμναστώ συστηματικότερα και θα φοράω καθημερινά το χαμόγελό μου, ακόμα και κάτω από την μάσκα.

Τι θα άλλαζες ευχαρίστως στην πόλη;

Την «βασανισμένη» εικόνα της σε όλο το κέντρο και θα της έδινα αυτό που της αξίζει, δηλαδή ένα αποτελεσματικό καθάρισμα για να λάμψει η ξεχασμένη ομορφιά της.

Τι είναι style για σένα;

Μία μυστηριώδης εσωτερική πνοή που εκφράζεται με χρώματα, γραμμές, ύφος και κυρίως με την ευγένεια.