Η Adele δημοσίευσε την Κυριακή στο Instagram της μια φωτογραφία όπου ποζάρει δίπλα στον Rich Paul, επιβεβαιώνοντας με κάποιον τρόπο τη σχέση τους.

Οι φήμες είχαν ξεκινήσει από το καλοκαίρι όπου είχαν εντοπιστεί να κάθονται μαζί σε αγώνα τελικού του NBA.

Από τότε το ζευγάρι έχει εμφανιστεί αρκετές φορές δημοσίως σε διάφορες εκδηλώσεις αλλά ήταν πάντα τόσο προσεκτικοί, έτσι τα στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις αυτές είναι ελάχιστα.

Η Adele όμως βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στον γάμο των Anthony Davis και Marlen P, που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles, και λίγο αργότερα ανέβασε στον λογαριασμό της μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον Rich Paul.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Ποιος είναι όμως αυτός ο άντρας;

Ο 39χρονος Rich Paul είναι μάνατζερ μερικών κορυφαίων αθλητών του μπάσκετ, μεταξύ των οποίων είναι και ο Lebron James. Μάλιστα, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes για το 2020, ο Rich Paul είναι μέσα στους εννιά κορυφαίους μάνατζερ αθλητών.

Αυτή τη στιγμή ζει στο Beverly Hills, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Clevelend του Ohio, όπου ο πατέρας του, ο οποίος δεν ζει πια, είχε ένα κατάστημα με το όνομα R & J Confectionery. Σε μια συνέντευξη στο New Yorker τον Μάιο του 2021, ο Paul είπε ότι ο πατέρας του τόνιζε πάντα τη σημασία της εκπαίδευσης, γεγονός που οδήγησε τον Paul να εγγραφεί στο Πανεπιστήμιο του Akron. Αφού διαγνώστηκε ο πατέρας του με καρκίνο του εντέρου, ο Paul μετακόμισε στην πολιτεία του Cleveland για να σπουδάσει αλλά αργότερα τα παράτησε. “Πάντα ήθελα να δουλεύω. Αλλά πιθανότατα θα είχα τελειώσει το σχολείο αν ο πατέρας μου ήταν ζωντανός”, είπε ο Paul στο The New Yorker. «Ποτέ δεν ήθελα να τον απογοητεύσω».

Σύμφωνα με εκείνη τη συνέντευξη, ο Paul ήξερε ότι “ήθελε σίγουρα να γίνει αθλητής” μεγαλώνοντας, αλλά επειδή ήταν “μικρός σε μέγεθος”, συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να βρει έναν άλλο τρόπο για να τα καταφέρει στην αθλητική βιομηχανία. Εμπνευσμένος από τον πατέρα του, άρχισε να σκέφτεται «ως επιχειρηματίας».

Ο Paul άρχισε να πραγματοποιεί το όνειρό του όταν συνάντησε τον πρώτο του πελάτη, τον Lebron James, το 2002 στο Αεροδρόμιο Akron-Canton.

Σύμφωνα με ένα άρθρο του περιοδικού ESPN του 2012, και οι δύο περίμεναν την πτήση για την Atlanta και ο James σχολίασε την κλασική φανέλα των Houston Oilers που φορούσε ο Paul (ο Paul τότε πουλούσε vintage αθλητικές φανέλες).

Μετά την πρόσκληση του James στο ΝΒΑ το 2003, ο Paul εντάχθηκε στην επιχειρηματική του ομάδα, η οποία περιλαμβάνει τους παιδικούς φίλους του James, Maverick Carter και Randy Mims. Μαζί, οι τέσσερις φίλοι έγιναν γνωστοί ως οι Τέσσερις Ιππείς. “Αισθάνθηκα ότι ο Rich ήταν κάποιος με τον οποίο ήθελα να μεγαλώσω”, δήλωσε ο James στο ESPN Magazine το 2012. “Πάντα ήταν αληθινός μαζί μου και ήθελα να είναι με την ομάδα μου”.