Η Ηρώ Τζαμτζή ασχολείται με την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις. Πρόσφατα η Ηρώ και δύο από τις παιδικές της φίλες δημιούργησαν ένα e-shop με ελληνικά brands, το igo project: “ένα όνειρο που κυριαρχούσε στις επιθυμίες μου από την παιδική μου ηλικία και δεν θα μπορούσε παρά να γίνει πραγματικότητα.” λέει η Ηρώ.

Πώς θα περιέγραφες το style σου με τρεις λέξεις;

Είμαι ένας άνθρωπος οργανωμένα άτακτος, όλα μου τα ρούχα, τα αξεσουάρ, ακόμα και το ποτήρι καφέ που κρατάω το πρωί, αποτελούν κομμάτια ενός παζλ που έχει τους δικούς του κανόνες αυτοσχεδιασμού, με χρώματα, στολίδια, χαρακτήρα που κάθε στιγμή διαφέρει. Γιατί το style οφείλει να είναι ζωντανό, να ακούει, να παίρνει σχήμα και μορφή, κάθε φορά μέσα από αυτά που θέλουμε να πούμε και αυτά που θέλουμε να δούμε.

Είμαι ο άνθρωπος που θα εμπιστευτεί την αυθεντικότητα της σύνθεσης και θα φέρω κοντά ακόμα και πράγματα τα οποία σε πρώτη φάση δεν ανήκουν στο ίδιο σενάριο. Αυτό μου αρέσει.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iro Tzamtzi (@iro_tz)

Πώς θα περιέγραφες την πόλη σου με τρεις λέξεις;

Η πόλη μου είναι συναρπαστική, νοσταλγική, ηλιόλουστη.

Ποια είναι τα go-to brands για σένα;

Σίγουρα μέσα από κάθε brand βρίσκουμε και ένα διαφορετικό στοιχείο του χαρακτήρα μας, στοιχεία που είναι εκεί για εμάς χωρίς να κάνουν φασαρία, στοιχεία που μας περιμένουν για να τους δώσουμε φωνή. Θέλω να ξέρω πως μέσα από τις επιλογές μου προωθώ το βιώσιμο στοιχείο της μόδας, έτσι αποκτούν οι επιλογές έναν μακροπρόθεσμο χαρακτήρα που δεν «χάνεται».

Τα αγαπημένα μου ελληνικά brands είναι: Nadia Rapti, Melitta, Ayios, και φυσικά όλα μπορείτε να τα βρείτε στο igo project.

Ποια είναι τα go-to spots της πόλης για σένα;

Η πόλη έχει τη δίκη της ιστορία. Είναι διαφορετικό να κινείσαι μέσα στην πόλη, Όλα φαίνονται αλλιώς. Το Παγκράτι για εμένα μπορεί να φιλοξενήσει στην αγκαλιά του κάθε γούστο, με έναν χαρακτήρα που προκαλεί μια vintage σιγουριά, ότι η αγορά εκεί πάντα ήξερε να κάνει «καλά» τη δουλειά της, πάντα περίμενε τον κατάλληλο άνθρωπο να κάνει το κατάλληλο βήμα- μέχρι να ακουστούν οι λέξεις «μπορώ να δω αυτό;» και όλα να πάρουν τη δίκη τους ροπή.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iro Tzamtzi (@iro_tz)

Πώς το ότι ζεις στην Αθήνα έχει επηρεάσει τις στιλιστικές επιλογές σου;

Η Αθήνα είναι ένα μέρος εμπνευσμένο, τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερος κόσμος εκφράζει όλο και πιο ελεύθερα την δίκη του ταυτότητα στο στυλ και αυτό είναι μαγικό. Είναι μαγικό να βλέπεις αυτήν την ελευθεριότητα να σε συναρπάζει.

Οι ρυθμοί στην Αθήνα είναι παρανοϊκά γρήγοροι, τόσο που καμιά φορά αισθανόμαστε αμέτοχοι ακόμα και στην ίδια μας την καθημερινότητα, είναι σημαντικό λοιπόν να μπορούμε να στηρίζουμε και να εκφράζουμε τον εαυτό μας μέσα από το στυλ. Η πόλη μου με έμαθε να δίνω προτεραιότητα στην αυθεντικότητα και όλα τα αλλά να έρχονται μετά, να θυμάμαι ποια είμαι και να το εκφράζω με κάθε δύναμη, μέσα από τις επιλογές που μου αρέσουν.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου στοιχείο από το «αθηναϊκό στυλ» σου;

Θα έλεγα το πανωφόρι και τα δαχτυλίδια γιατί σε πρώτη ματιά είναι αυτά με τα οποία θα κινηθείς από το πρωί έως το βράδυ στην πόλη, θα έρθεις αντιμέτωπος με την καθημερινότητα και θα χρειαστεί να φέρεις εις πέρας την μάχη του να κατακτήσεις την κάθε μέρα μέχρι να σκεφτείς «ναι αυτή η μέρα ήταν δικιά μου, είμαι εγώ»!

Τι θα ‘’πειράξεις’’ φέτος τον χειμώνα στην εικόνα σου;

Θα πειραματιστώ με τα μαλλιά μου, θα παίξω με διαφορετικά μήκη και θα βρω μια ισορροπία με αέρα αλλαγής.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iro Tzamtzi (@iro_tz)

Τι θα άλλαζες ευχαρίστως στην πόλη;

Το πάρκινγκ; Θα ήθελα να είναι πολύ πιο εύκολο το να βρεις μια θέση στην Αθήνα.

Τι είναι style για σένα;

Είναι η ταυτότητα μας, είναι πιο σημαντικό από το όνομα μας, από την αστυνομική μας ταυτότητα, είναι οι ρίζες μας, η φωνή μας και η αξία που δίνουμε στο δικαίωμα μας να τα επικοινωνούμε όλα αυτά ανοιχτά, μοναδικά.