Η αναζήτηση καλλυντικών τα οποία να είναι ιδανικά για την επιδερμίδα μας και ταυτόχρονα να μη βλάπτουν το περιβάλλον δεν σταματάει ποτέ. Κατά τη διάρκεια άλλης μιας τέτοιας αναζήτησης λοιπόν ανακαλύψαμε το brand MontOlympe, με μερικά από τα πιο μοναδικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς.

Πίσω από την ιδέα και τη δημιουργία της MontOlympe βρίσκονται ο Παναγιώτης Σαββίδης και η Αγγελική Τολιοπούλου. Και οι δύο σπούδασαν Ιατρική στην Ελλάδα, στις ΗΠΑ και στη Μ. Βρετανία. Επιστρέφοντας στη γενέτειρά τους, την Κατερίνη, γνώρισαν από κοντά τους ανθούς, τους καρπούς αλλά και τα βότανα του Ολύμπου. Εκεί διαπίστωσαν ότι στο βουνό, με την πλούσια βλάστηση φύονται τόσα πολλά βότανα με μοναδική συγκέντρωση θρεπτικών ουσιών που κουβαλούν μέσα τους την εξελικτική σοφία αιώνων.

Στηριγμένοι στα αποτελέσματα της πολυετούς έρευνάς τους δημιούργησαν μια σειρά περιποίησης και φροντίδας βασισμένη στα βιολογικά βότανα της περιοχής.

Σε διαρκή διάδραση και συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης μελετούν και καταγράφουν τις ποικίλες θεραπευτικές και επουλωτικές ιδιότητές των βοτάνων. Έτσι μέσα από όλα αυτά τα χρόνια έρευνας, κατάφεραν να  υιοθετήσουν τις καλύτερες μεθόδους για να αποστάζουν τα βότανά και να τα συνδυάζουν σε μοναδικές συνθέσεις ομορφιάς.

Στη MontOlympe σχεδιάζουν και αναπτύσσουν προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς σε πλήρη αρμονία με τη φύση. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως δεν περιέχουν τοξικές ουσίες, είναι vegan και απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον.

Εδώ θα βρεις μοναδικά, φυσικά καλλυντικά που γίνονται στους πρόποδες του Ολύμπου, με βιολογικά βότανα από τον Όλυμπο και τη Μεσόγειο. Όλα τα προϊόντα της MontOlympe είναι πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά που σφραγίζονται και πιστοποιούνται σύμφωνα με τα πρότυπα ICADA και COSMOS NATURAL.

Από την πρώτη στιγμή που θα πάρεις στα χέρια σου και θα ανοίξεις ένα προϊόν της MontOlympe θα καταλάβεις τι σημαίνει φυσικά καλλυντικά εναρμονισμένα με τη φύση.

Αρχικά, θα σε κατακλύσουν τα αρώματα της φύσης, οι νότες βοτάνων, λουλουδιών και εσπεριδοειδών, που θα σε ταξιδέψουν αυτόματα στα μονοπάτια του Ολύμπου. Πρέπει να γνωρίζεις πως τα αρώματά προέρχονται αποκλειστικά από 100% αιθέρια έλαια και εκτός από το δώρο της αρωματοθεραπείας που σου προσφέρουν, έχουν το δικό τους ιδιαίτερο βάρος στην προστασία της υγείας του δέρματος, της ενυδάτωσής του, της σύσφιξης και της αντιγήρανσης.

Ακόμα και με την πρώτη φορά που θα εφαρμόσεις στο δέρμα σου κάποιο προϊόν θα αισθανθείς τη βελούδινη υφή του, την άμεση απορρόφηση του και το πόσο υγιή κάνει την επιδερμίδα σου να φαίνεται. Οι ποικιλία των φυσικών καλλυντικών είναι πολύ μεγάλη και θα βρεις αυτό ακριβώς που έχεις ανάγκη για τη φροντίδα του προσώπου, του σώματος, των μαλλιών σου ή ακόμα και για την αντρική περιποίηση.

Μπορεί με μια γρήγορη ματιά η λίστα των συστατικών της MontOlympe να σου φανεί μακρά και δυσνόητη αλλά παρατηρώντας λίγο καλύτερα, θα αναγνωρίσεις τα λατινικά ονόματα των βοτάνων, των ελαίων, των αιθέριων ελαίων, των μετάλλων, των βιταμινών, των σακχάρων, των πρωτεϊνών και των συμπληρωμάτων που περιέχουν. Αυτά τα λίγα συστατικά που δεν αναγνωρίζεις είναι μόνο φυσικοί γαλακτωματοποιητές, ήπια, φυσικά καθαριστικά, ασφαλή και μη τοξικά συντηρητικά.

Δεν υπάρχει μόνο ένα πράγμα που να αγαπάμε περισσότερο στα προϊόντα αυτού του brand. Είναι σίγουρα οι μυρωδιές τους, τα 100% φυσικά συστατικά τους, οι συσκευασίες του και φυσικά, η αποτελεσματικότητά τους. Όλα αυτά μαζί τα έχουν βάλει ήδη στη λίστα με τα απαραίτητα προϊόντα που πρέπει να έχεις στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης!

MontOlympe | Facebook | Instagram