Μερικές φορές τυχαίνει να θέλεις κάποιον αλλά να αισθάνεσαι άβολα όταν βρίσκεσαι κοντά του που χρειάζεται προσπάθεια για να συμπεριφερθείς φυσιολογικά. Μπορεί όμως όλη αυτή η αμηχανία να σου γυρίσει μπούμερανγκ γιατί εκείνος προσπαθεί να σε φλερτάρει και εσύ αντί να ανταποκριθείς καταλήγεις να μη ξέρεις τι να πεις. Έτσι χωρίς να το καταλαβαίνεις μπορεί να ακυρώνεις μία κατάσταση πριν ακόμα ξεκινήσει. Επειδή όμως μπορεί να μη συνειδητοποιείς το πως το κάνεις, θα σου δώσουμε εμείς μερικές ιδέες.

Συμπεριφέρεσαι σαν να είστε φιλαράκια

Προσπαθώντας να έχεις μία φυσιολογική στάση απέναντί του συμπεριφέρεσαι σαν να είστε φίλοι από τον στρατό. Αυτό μπορεί να τον κάνει να πιστέψει ότι έχει μπει στο friendzone σου και να μην ασχοληθεί παραπάνω μαζί σου. Φρόντισε λοιπόν να μη δίνεις τέτοια μηνύματα εφόσον πραγματικά ενδιαφέρεσαι.

Μιλάς για πρώην σου και άλλα φλερτ σου

Μπορεί να προσπαθείς να τον κάνεις να ζηλέψει ή απλώς να του δείξεις ότι έχεις πολλούς “θαυμαστές” και είσαι επιθυμητή. Ωστόσο, μία τέτοια στάση μπορεί να τον απωθήσει γιατί θα θεωρήσει ότι ενδιαφέρεσαι για άλλους ή ότι έχεις εκκρεμότητες ανοιχτές και να μην θέλει να αποτελεί απλώς άλλη μία τέτοια στη λίστα σου. Βρε λοιπόν άλλους τρόπους να δείξεις την αυτοπεποίθησή σου γιατί μπορεί χωρίς να το καταλαβαίνεις να τον απωθείς.

Διάβασε περισσότερα στο couplegoals.gr