Ο Milo Ventimiglia πρωταγωνιστεί στο συναρπαστικό δράμα “The Company You Keep“, που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 και κάπως έτσι επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Ο σταρ του “This Is Us” αφήνει πίσω του τον Jack Pearson για να υποδυθεί έναν γοητευτικό απατεώνα στο “The Company You Keep”.

Το πρώτο teaser για το επερχόμενο δράμα του ABC κυκλοφόρησε πριν την Πρωτοχρονιά, παρουσιάζοντας τον ηθοποιό ως Charlie, τον απατεώνα που συναντά εν αγνοία του την πράκτορα της CIA, Emma, την οποία υποδύεται η Catherine Haena Kim.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης τους συνάντησης, ο Charlie της συστήνεται ως εκπαιδευτής γιόγκα, ενώ η Emma αστειεύεται ότι είναι η βασίλισσα των επιστημονικών διαγωνισμών.

«Οι ζωές τους είναι ψέματα», γράφει το tagline στο κλιπ. «Η αγάπη τους είναι αληθινή».

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το “The Company You Keep” ακολουθεί τους δύο τους μετά από μια νύχτα πάθους που τελικά οδηγεί σε ένα περίπλοκο ειδύλλιο.

«Ενώ ο Charlie στηρίζει την «οικογενειακή επιχείρηση» για να μπορέσει να ξεφύγει οριστικά, η Emma πλησιάζει όλο και πιο πολύ στον εγκληματία που εκβιάζει υην οικογένεια του Charlie.

Η σειρά βασίζεται στην κορεατική σειρά “My Fellow Citizens“.

Στη σειρά συμπρωταγωνιστούν επίσης οι William Fichtner ως Leo, Tim Chiou ως David, Freda Foh Shen ως Grace, James Saito ως Joseph, Sarah Wayne Callies ως Birdie, Felisha Terrell ως Daphne και Polly Draper ως Fran.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Entertainment Weekly ο ηθοποιός είπε ότι ήθελε να δοκιμασει κάτι εντελώς διαφορετικό.

Το «The Company You Keep» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 22.00 στο ABC.