Σε μια νέα συνέντευξή της στο Elle, η Miley Cyrus αποκαλύπτει κάποιες λεπτομέρειες για το γάμο της με τον Liam Hemsworth. Συγκεκριμένα για το γιατί προτιμά να αποκαλείται “σύντροφός” του, παρά “σύζυγός” του.

Σε περίπτωση που δεν κατοικείς κάτω από κάποιο βράχο, θα ξέρεις ότι ο Hemsworth και η Cyrus παντρεύτηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο σε μια κλειστή τελετή στο Tennessee. Σε γενικές γραμμές το ζευγάρι δεν κρατάει τη σχέση του αυστηρά ιδιωτική. Το Φεβρουάριο, η Hemsworth μίλησε για την απόφαση της Cyrus να υιοθετήσει το επώνυμό του. “Προφανώς και θα είναι γνωστή ως Miley Cyrus, αλλά όντως πήρε το όνομά μου”, επιβεβαίωσε στο Live With Kelly and Ryan. “Πήρε το όνομά μου, γεγονός που είναι τέλειο. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα σε αυτό. Δεν της ζήτησα καν να πάρει το όνομά μου και η στάση της ήταν ‘όχι φυσικά και θα πάρω το όνομά σου’. Εγώ της απάντησα ‘Αυτό είναι υπέροχο. Είναι πραγματικά πολύ καλό. Σε ευχαριστώ”.

Αυτή η κίνηση μπορεί να φαίνεται αρκετά παραδοσιακή, αλλά η Cyrus εξήγησε στο Elle ότι ο γάμος της είναι κάθε άλλο παρά παραδοσιακός.

Γιατί η Miley Cyrus δε θέλει να την αποκαλούν σύζυγο του Liam Hemsworth

Πιστεύω ότι το γεγονός ότι παντρεύτηκα μπερδεύει πολύ τους ανθρώπους. Αλλά η σχέση μου είναι μοναδική. Και δεν ξέρω αν θα έβαζα ποτέ δημόσια τους ανθρώπους σε αυτή γιατί είναι τόσο περίπλοκη, σύγχρονη και νέα που δεν ξέρω αν θα υπήρχε χώρος για να μπουν. Εννοώ, πιστεύουν πραγματικά οι άνθρωποι ότι είμαι στο σπίτι και μαγειρεύω βραδινό φορώντας γα**μένη ποδιά; Είμαι σε μια ετεροφυλοφιλική σχέση, αλλά ακόμα έλκομαι πολύ από τις γυναίκες. Οι άνθρωποι γίνονται χορτοφάγοι για λόγους υγείας, αλλά το bacon είναι ακόμα γα**μένο φαγητό, και το ξέρω αυτό. Πήρα μια απόφαση συντροφική. Αυτό είναι το άτομο με το οποίο αισθάνομαι περισσότερο ασφαλής. Σίγουρα δεν πληρώ το στερεοτυπικό ρόλο της συζύγου. Δε μου αρέσει καν αυτή η λέξη.

Αυτό το τελευταίο, περί “συζύγου”, το ανέπτυξε λίγο παραπάνω, λέγοντας ότι προτιμά τη λέξη “σύντροφος”: “Το ‘Husband and wife’ μου ακούγεται σαν διαφήμιση για τσιγάρα του ’50”.

Όπως και αν επιλέγουν να αποκαλούν ο ένας τον άλλο, η Cyrus και ο Hemsworth είναι πραγματικά ερωτευμένοι. Τουλάχιστον έτσι δείχνουν. Ωστόσο για ακόμα μια φορά ερχόμαστε να δούμε λίγο τις ταμπέλες και να τις επανεξετάσουμε. Ή θα τις αφήσουμε πίσω μας εντελώς ή θα συνεχίσουμε να ζούμε σύμφωνα αυτές. Αφήνοντας την πραγματική ζωή να περνάει.

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη της Miley Cyrus εδώ.


Featured image: MARIO SORRENTI