Το όνομα της είναι Martina Stoessel και μπορεί στο πρώτο άκουσμα να μην σου θυμίζει κάτι το ιδιαίτερο, μα αρκετά σύντομα θα αφήσει το αποτύπωμα της όχι μόνο στο μυαλό σου αλλά και σε ολόκληρη την Pop κουλτούρα.

Η Tini όπως συστήνεται στο ευρύ κοινό, κατάγεται από την Αργεντινή και είναι γεννημένη το 1997. Με πατέρα παραγωγό και μια ζωή στο Μπουένος Άιρες, ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα με μικρούς ρόλους, όπως αυτόν στην γνωστή Αργεντίνικη σειρά Patito Feo και την ερμηνεία τραγουδιών όπως την ισπανόφωνη εκδοχή του The Glow, το Tu Resplandor.07-martina-stoessel

Το 2012 πρωταγωνιστεί στην πλέον δική της σειρά, Violetta σε παραγωγή Disney Channel ερμηνεύοντας το τραγούδι των τίτλων σε τρεις γλώσσες (ισπανικά, ιταλικά και αγγλικά) και κερδίζοντας το βραβείο Female Newcomer 2012, στα KCA. To 2014 πραγματοποιείται μια συναυλία όπου πάνω από 380.000 θαυμαστές της την πλαισιώνουν για να την δουν να τραγουδά κομμάτια της πολυαγαπημένης ανά τον κόσμο πλέον σειράς.

Η Tini αποτελεί πλέον ένα εδραιωμένο Pop Icon στην Αργεντινή και ανεβαίνει όλο και περισσότερο τόσο στον αμερικανικό κοινό όσο και στο παγκόσμιο. Ακολουθώντας πορεία όπως αυτή των Ariana Grande, Selena Gomez άλλα και άλλων ισπανόφωνων Icon, η καριέρα της δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε άλλο παρά ανοδική. Με την Vogue να την παρουσιάζει ως το Next Big Thing, εξώφυλλα σε περιοδικά και με fashion experts στην ομάδα της όπως την  Rebecca Colbin-Murray, στυλίστρια της Emma Watson αλλά και της Lily James η Martina κρατά δυνατά χαρτιά στα μανίκια της αφήνοντας παντού τις καλύτερες εντυπώσεις.04-martina-stoessel

Οι επιλογές των outfit, τα οποία φορά είναι με ευκολία προσβάσιμα στους fan της καθώς η ίδια χρησιμοποιεί το #TeamTini σε κάθε της κίνηση. Η μουσική της καριέρα ανεβαίνει όλο και περισσότερο, με ανερχόμενες συναυλίες αλλά και το νέο της Smash Hit Album το οποίο οδεύει προς την κορυφή των τσαρτ. Με όλη αυτή την φασαρία γύρω από την πολυτάλαντη προσωπικότητα της ένα πράγμα θεωρείται de facto. Η Tini έρχεται για να σαρώσει και δεν αργεί η ώρα που θα την αντικρίζουμε ως το νέο πρόσωπο μεγάλων εταιριών που ψάχνουν πάντα το next It girl.

Get familiar here: www.tinistoessel.com.

#TeamTini