Σχεδόν ακριβώς πριν από ένα χρόνο, το Netflix προχώρησε σε μια συμφωνία με τους παραγωγούς του επιτυχημένου θρίλερ The Babadook για να αποκτήσουν τα παγκόσμια δικαιώματα της τελευταίας τους  μικρού μήκους ταινίας με τίτλο Cargo.

Γραμμένο από την Yolanda Ramke και σε σκηνοθεσία της Ramke και του Ben Howling, το post apocalyptic θρίλερ είναι μια ακόμα νίκη για το Netflix.

Ο Martin Freeman προσπαθεί να σώσει τη ζωή τη κόρης του στη νέα ταινία του Netflix
variety.com

Βασισμένη στην ομότιτλη μικρού μήκους ταινία η οποία συγκέντρωσε πάνω από 13 εκατομμύρια views στο YouTube όπου προβλήθηκε, μιλάει για έναν πατέρα όπου κατά τη διάρκεια μιας θανατηφόρας πανδημίας στην ενδοχώρα της Αυστραλίας μολύνθηκε από έναν άγνωστο ιό, ο οποίος προσπαθεί να μην τον μεταδώσει στην μόλις λίγων μηνών κόρη του.

Αυτό τον οδηγεί σε ένα μεγάλο και άκρως επικίνδυνο ταξίδι σε άγνωστες και απάτητες περιοχές της Αυστραλίας για να βρει κάποιον -υγιή- που θα  φροντίσει και θα προστατεύση την κόρη του όταν εκείνος καταβληθεί ολοκληρωτικά από τον θανατηφόρο ιό, μετατρέποντάς τον σε έναν ζωντανό-νεκρό.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν εκτός από τον εκπληκτικό Martin Freeman (The Hobbit, Sherlock) ο Anthony Hayes, η Susie Porter,η Caren Pistorius και η πρωτοεμφανιζόμενη  Simone Landers.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 18 Μαΐου. Δες το trailer εδώ: Δες επίσης: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το Picnic at Hanging Rock
featured image: nme.com