Ο κόσμος όπως τον ξέρεις έχει τελειώσει. Έξι χρόνια αφού ένας θανατηφόρος ιός που μεταφέρεται με τη βροχή έχει εξαφανίσει σχεδόν όλους τους ανθρώπους στη Σκανδιναβία, δύο αδέρφια από τη Δανία βγαίνουν από την ασφάλεια του καταφύγιου τους για να βρουν όλα τα απομεινάρια του πολιτισμού να έχουν χαθεί.

Σύντομα θα ενταχθούν σε μια ομάδα νεαρών επιζώντων και μαζί θα ξεκινήσουν μια εξόρμηση γεμάτη άγνωστους κι αναπάντεχους κινδύνους μέσα από την εγκαταλελειμμένη Σκανδιναβία, ψάχνοντας για κάθε σημάδι ζωής.

Απαλλαγμένοι από το συλλογικό παρελθόν τους και τους κοινωνικούς κανόνες, η ομάδα έχει την ελευθερία να είναι αυτή που θέλει να είναι. Στον αγώνα τους για επιβίωση, ανακαλύπτουν ότι ακόμη και σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο εξακολουθούν να υπάρχουν συναισθήματα όπως αγάπη, ζήλια, αλλά και γηρατιά καθώς και πολλά από τα προβλήματα που νόμιζαν ότι είχαν αφήσει πίσω τους με την εξαφάνιση του κόσμου που γνώριζαν κάποτε.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Μαιΐου κι εμείς ανυπομονούμε να δούμε το Δανέζικο διαμαντάκι από τους Γιάνικ Ται Μόσχολτ (Borgen, Rita, Follow the Money), Έσπεν Τοφτ Γιακομπσεν και Κρίστιαν Ποταλίβο, με τους νεαρούς πρωταγωνιστές να κλέβουν την παράσταση και να τους παρομοιάζουν με το υπερταλαντούχο cast του Stranger Things, τη σειρά-φαινόμενο του Netflix. Παρακολουθήστε το trailer εδώ: netflix.com/gr/therain Δες επίσης: Έρχεται η νέα σειρά του Netflix που θα σε καθηλώσει
featured image: variety.com