Το Netflix αλλάζει τα δεδομένα του σιγά σιγά και περιλαμβάνει πλέον στο περιεχόμενό του εξαιρετικές τηλεοπτικές σειρές Sci-fi. Μέχρι στιγμής στη γκάμα του είχε αστυνομικές σειρές και υποθέσεις με εγκλήματα καθώς επίσης και ταινίες μεγάλου προϋπολογισμού. Μετά την ανακοίνωση ότι ο Ian Somerhalder θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά V-Wars, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του The Innocents.

Η υπόθεση αφορά τον Χάρι και τη Τζουν οι οποίοι ξεφεύγουν από τον περιορισμό που τους έχουν επιβάλλει οι οικογένειές τους και συναντιούνται στο Λονδίνο. Όμως η νέα τους περιπέτεια φαίνεται ότι γρήγορα θα αποκαλυφθεί. Η Τζουν δεν είναι μια συνηθισμένη έφηβη αλλά έχει ένα μοναδικό χάρισμα. Γρήγορα οι ικανότητές της προσελκύουν την προσοχή του μυστηριώδους καθηγητή Halvorson ο οποίος θέλει να παρακολουθήσει τη Τζουν για να μελετήσει αυτές τις ικανότητές της. Εκείνος της υπόσχεται να την επανασυνδέσει με τη μητέρα της η οποία την εγκατέλειψε πριν τρία χρόνια. Όπως αποκαλύπτεται στη σειρά, η Τζουν δεν είναι η μόνη με τέτοιες ικανότητες στον έξω κόσμο, γεγονός που κάνει τη σχέση της με τον Χάρι πιο επικίνδυνη από ποτέ.

Η σειρά The Innocents δημιουργήθηκε και γράφτηκε από τους Hania Elkington και Simon Duric και τα οκτώ επεισόδια φτάνουν στο Netflix στις 24 Αυγούστου. Μέχρι τότε, θα κάνουμε υπομονή!

featured image: Netflix

featured image: Ανέβασε το binge watching στο επόμενο level