Οι Måneskin, φετινοί νικητές της Eurovision, απέδειξαν πως τελικά από αυτή τη γιορτή της μουσικής μπορεί τελικά να γνωρίσουμε και πολύ σπουδαίους καλλιτέχνες και μουσικούς.

Όχι πως η αξία τους δεν θα αναγνωρίζονταν εντέλει, αλλά μία σκηνή που τη βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως, το κάνει αμέσως πιο εύκολο. Οι Måneskin μετά το Zitti e Buoni, έγιναν γνωστοί  σε όλο τον κόσμο και τελικά τους αξίζει.

Οι Ιταλοί Måneskin αποτελούνται από τους Damiano David, Victoria de Angelis (μπάσο), Thomas Raggi (στη κιθάρα) και Ethan Torchio (ντραμς). 

Λίγο μετά την επιτυχία του I Wanna Be Your Slave και τη διασκευή στο διάσημο Beggin’, το συγκρότημα διασκεύασε το I Wanna Be Your Slave με τον Iggy Pop και υπερδιπλασίασαν ακόμα και τις ακροάσεις τους στο Spotify.

Το καινούργιο single τους MammaMia, μάλλον θα ακολουθήσει την επιτυχία των άλλων κομματιών τους αν σκεφτούμε την ανταπόκριση του κοινού τους μέχρι στιγμής. Tο MammaMia έγινε σε παραγωγή των ίδιων και του Fabrizio Ferraguzzo, το οποίο ηχογραφήθηκε επίσης ζωντανά όπως τα υπόλοιπα τραγούδια τους και χωρίς ηλεκτρονικές παρεμβάσεις.

Οι Måneskin, οι Metallica, οι Queen και η Amy Winehouse

Το συγκρότημα πρόσφατα στα πλαίσια ενός παιχνιδιού Song Association του Elle.com τραγούδησαν κομμάτια των Metallica, των Queen και της Amy Winehouse, ενώ αποκάλυψαν και τις μουσικές επιρροές που διαμόρφωσαν το χαρακτήρα και το ύφος του συγκροτήματος.