Αντισυμβατικοί και αντικομφορμιστές, οι Måneskin, νικητές της φετινής Eurovision, πρωταγωνιστούν στην ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair για το τεύχος του Pride. Το ιταλικό ροκ συγκρότημα, που μας ξεσήκωσε με το τραγούδι του «Zitti Ε Buoni», και που τις τελευταίες εβδομάδες έσπασε τα charts του Spotify παγκοσμίως, είναι εδώ δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά της ομοφοβίας.

Το συγκρότημα Måneskin, που απαρτίζεται από τους Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi και Ethan Torchio αποτελεί το πρότυπο μια νέας γενιάς, που αγκαλιάζει τη «διαφορετικότητα». Στο νέο τεύχος του ιταλικού περιοδικού Vanity Fair, το οποίο κυκλοφόρησε την Τετάρτη 9 Ιουνίου, είδαμε τους Måneskin να φωτογραφίζονται με τα εκκεντρικά outfits του ιταλικού οίκου Gucci. Εξάλλου η εκκεντρικότητα, είναι και το στοιχείο που τους χαρακτηρίζει.

«Διαφορετικοί από ποιόν;»

Διαφορετικοί από ποιόν λοιπόν; Όλοι είμαστε τόσο μοναδικοί, όμως ταυτόχρονα τόσο ίδιοι. Σε έναν κόσμο που τρέχει με φρενήρεις ρυθμούς, σε έναν κόσμο που ψάχνουμε συνεχώς την ταυτότητά μας, ένα πράγμα δεν πρέπει να ξεχνάμε: Όλοι είμαστε άνθρωποι.

Ο Nicolo Cerioni, ο στιλίστας της ομάδας, επέβλεψε την εμφάνιση του συγκροτήματος στο εξώφυλλο. «Είναι η μεγαλοφυΐα που μας χάρισε την εμφάνιση του Sanremo και της Eurovision», δηλώνει το συγκρότημα.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Måneskin (@maneskinofficial)

«Είχα πάντα πολύ δυνατές απόψεις για το πώς ήθελα να είμαι. Αρνήθηκα τα πράγματα που προορίζονται συνήθως για ένα κορίτσι κι ας με κορόιδευαν οι γύρω μου επειδή έκανα skate, έπαιζα ποδόσφαιρο και δεν φορούσα φούστες. Έδινα στον εαυτό μου την ευκαιρία να είμαι αυτό που ήθελα. Υπέφερα λίγο, αλλά είχα το θάρρος, και σήμερα χάρη σε αυτό το θάρρος ξέρω ότι θα μπορούσα να είμαι πολύ πιο πληγωμένη, ή θα είχα ρισκάρει να αφήσω την πιο σημαντική απόφαση για μένα στους άλλους: Ό,τι αφορά εμένα», τόνισε η Victoria σε συνέντευξη της στο περιοδικό.

Οι Måneskin εκτός από τη φωτογράφισή τους συμμετείχαν και στο #pridecatwalkchallenge του περιοδικού.

Απόλαυσέ τους στο παρακάτω video.