Ακολουθούν τα make up trends που θα εμπνεύσουν τις beauty επιλογές σου για το 2018.

Glitter στο πρόσωπο

deutchstyle.com
deutchstyle.com

Το shimmery πρόσωπο είναι ένα trend που έχουμε δει σε πολλές εκδοχές. Αν δε θέλεις να υπερβάλλεις, μπορείς να δοκιμάσεις μια μικρή ποσότητα glitter κάτω από τα μάτια. Επίσης μπορείς να κάνεις μια έξυπνη κίνηση, προσθέτοντας απλώς λίγο glitter στην ενυδατική σου και να απλώσεις το μείγμα σε όλο το πρόσωπο.

Τα μοντέλα εμφανίστηκαν με glitter σε ολόκληρο το πρόσωπο στο fashion show του Giambattista Valli

Rock μάτια

cometrend.com
cometrend.com

Αν θες να πειραματιστείς με αυτό το beauty trend τότε μπορείς να δοκιμάσεις ένα smoky eye σε σκούρους τόνους. Χρησιμοποίησε μια matte σκιά στα μάτια και δημιούργησε μια αντίθεση, κάνοντας το υπόλοιπο πρόσωπο περισσότερο glowing, με highlighter στα ζυγωματικά και clear gloss στα χείλη.

Twiggy βλεφαρίδες

fashionisers.com
fashionisers.com

Αν δε σου αρέσει το έντονο μακιγιάζ τότε μπορείς να εστιάσεις μόνο στο βλέμμα, τονίζοντας τις βλεφαρίδες σου. Επίλεξε μια mascara που δίνει όγκο αλλά και μήκος, βάλε μια στρώση και έπειτα, ενώ το προϊόν είναι ακόμα υγρό, πίεσε με το βουρτσάκι για να διαχωρίσεις τις βλεφαρίδες και να προσδώσεις περισσότερη ένταση.

Κόκκινα glossy χείλη

yasmina.com
yasmina.com

Τα κόκκινα χείλη θα είναι πάντα top στις επιλογές των γυναικών. Φέτος επίλεξε να δημιουργήσεις ένα πιο glossy αποτέλεσμα, που θα δείχνει σαν να έχει υγρό τελείωμα. Μπορείς πολύ εύκολα να δημιουργήσεις αυτό το look χρησιμοποιώντας ένα κόκκινο lipstick ως βάση και ένα κόκκινο lip gloss για τη λάμψη.

Neon πινελιές στα μάτια

cometrend.com
cometrend.com

Τα έντονα χρώματα στα μάτια είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της εποχής. Μπορείς να κάνεις πράξη αυτή την τάση, χρησιμοποιώντας σκιές, κυρίως στην εξωτερική γωνία του ματιού καθώς και στην κάτω γραμμή των βλεφάρων.

Πλούσια φρύδια

beautyrsvp.com
beautyrsvp.com

Τα φρύδια είναι το βασικότερο σημείο του προσώπου μας. Τα trends της εποχής επιτάσσουν πλούσια φρύδια, τα οποία μπορείς να αποκτήσεις χρησιμοποιώντας ένα προϊόν τύπου primer που θρέφει την τρίχα και δημιουργεί το τέλειο αποτέλεσμα.

Eyeliner στην εσωτερική γωνία

vogue.com
vogue.com

Σίγουρα έχεις συνηθίσει να χρησιμοποιείς το eyeliner στην πάνω γραμμή των ματιών. Για να ξεφύγεις απ τα συνηθισμένα, μπορείς να τοποθετήσεις το προϊόν στην εσωτερική γωνία του ματιού, ώστε να τονίσεις το βλέμμα. Αν είσαι τολμηρή, χρησιμοποίησε ένα eyeliner σε έντονο χρώμα.

Smoky μάτια με peachy σκιές

 cometrend.com
cometrend.com

Μια εκδοχή του smoky eye είναι και αυτή με όχι και τόσο σκούρα χρώματα. Αν αγαπάς το ροδακινί, μπορείς να δημιουργήσεις ένα smoky αποτέλεσμα με μόνη βάση την peachy απόχρωση. Χρησιμοποίησε μια σκιά κάνοντας blending στην πτυχή του ματιού και πρόσθεσε τη και στην κάτω γραμμή των βλεφάρων.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ: Make Up Trends 2018: Τα Ins και τα Outs