Ακόμα είναι αισθητός ο ενθουσιασμός των θεατών όταν κατάλαβαν ότι η πρεμιέρα της σειράς Love, Victor θα έφερνε στο προσκήνιο έναν bisexual χαρακτήρα. Ωστόσο, καθώς τα επεισόδια προχωρούσαν, ο ενθουσιασμός έσβηνε και κατέληξε να γίνει απογοήτευση. Το Love, Victor δεν ανήκει στις ακραίες περιπτώσεις που προσπάθησαν να αγνοήσουν τελείως το bisexuality. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να πούμε ότι το υποστήριξε ένθερμα.

Με τη δεύτερη σεζόν του Love, Victor να έχει μόλις κυκλοφορήσει, όλοι ελπίζουν ότι αυτή η πτυχή του φάσματος της σεξουαλικότητας, θα λάβει την αναγνώριση που της αξίζει

Μην μας παρεξηγείς, η σειρά έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες μέχρι σήμερα. Έχει πρωταγωνιστή έναν queer άνδρα που δεν είναι λευκός και έρχεται από μία οικογένεια με πιο συντηρητικές απόψεις. Ο ίδιος περνά τη φάση που προσπαθεί να ανακαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει με τα θέλω και τις προτιμήσεις. Αυτή είναι μία από τις ρεαλιστικές διαδικασίες που έχουμε δει ποτέ στη μικρή οθόνη. Κι ενώ όλα πήγαιναν καλά, οι σεναριογράφοι φαίνεται να αθέτησαν μία υπόσχεση που είχαν δώσει ήδη από το trailer της σειράς: Ο Victor μάλλον δεν είναι bisexual.

Ή τουλάχιστον πέρασε από μερικές σκέψεις και είδε ότι αυτή η “ταμπέλα” δεν του ταιριάζει. Αυτό άφησε πολλούς θεατές ελαφρώς εκνευρισμένους δεδομένου ότι δεν υπήρξε η αναμενόμενη συμπεριληπτικότητα. Στο τέλος της δεύτερης σεζόν, όμως, φαίνεται πως θα επανορθώσουν γι’ αυτήν την επιλογή.

Αν δεν έχεις δει ακόμη το νέο κύκλο, καλύτερα να μη συνεχίσεις να διαβάζεις, γιατί ακολουθούν spoilers.

Στην επόμενη σεζόν ίσως δούμε ένα bisexual love story ανάμεσα σε δύο γυναίκες

Στο φινάλε του πρόσφατου κύκλου, ο Felix αφήνει την Lake κι εκείνη βρίσκει παρηγοριά στη Lucy. Οι δυο τους φαίνεται να επικοινωνούν καλύτερα και να έχουν μία πολύ όμορφη χημεία. Η Lucy άλλωστε πιστεύει πως o Felix δεν ταίριαζε ποτέ στην Lake. Λέει μάλιστα στην Lake ότι την φαντάζεται με έναν τελείως διαφορετικό άνθρωπο. Έπειτα παίρνουν ένα μπουκάλι σαμπάνια και φεύγουν μαζί. Όλα αυτά μοιάζουν σαν hints που προσπάθησαν να δώσουν οι σεναριογράφοι για να πιστέψουμε ότι τελικά θα υπάρξει κάτι βαθύτερο ανάμεσα τους.

Όλα αυτά και πάλι θα συμβούν υπό δύο προϋποθέσεις. Να ανανεωθεί η σειρά για τρίτο κύκλο και να βγουν αληθινές οι υποψίες μας.