Υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που δεν μπορεί να ξεκινήσει την ημέρα του εάν δεν διαβάσει πρώτα τις αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό του. Ίσως και για τα άτομα που τον ενδιαφέρουν άμεσα. Εάν ανήκεις και εσύ σε αυτούς, έχεις σκεφτεί πως μπορεί να μην έχει νόημα να το κάνεις; Γιατί πολύ απλά το κάνεις λάθος. Εκτός από το ζώδιό σου υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να κοιτάς στον αστρολογικό σου χάρτη για να μπορέσεις να έχεις μια πιο ακριβή πρόβλεψη για το τι να περιμένεις.

Παρακάτω θα δεις ποια είναι τα πιο βασικά λάθη που κάνεις διαβάζοντας το ωροσκόπιό σου με βάση την αστρολόγο Alex Caiola.

Γνωρίζεις μόνο το ζώδιό σου

Όσο πιο λίγα πράγματα ξέρεις για τον αστρολογικό σου χάρτη, τόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες να παίρνεις μια πολύ γενική εικόνα από τις προβλέψεις των αστρολόγων. Προσπάθησε να μάθεις τα βασικά, όπως  για παράδειγμα τον ωροσκόπο σου. Δεν είναι άλλωστε τόσο δύσκολο. Χρειάζεται μόνο να ξέρεις ημερομηνία και ώρα γέννησης και αμέσως έχεις άλλο ένα στοιχείο για να παρακολουθείς.

Δεν ξέρεις τον κυβερνήτη πλανήτη του ωροσκοπίου σου

Στην αστρολογία, ο κυβερνήτης πλανήτης σου είναι βασικά η μάσκα που φοράς. Αυτό που βγάζεις προς τα έξω ή το πώς οι άνθρωποι τείνουν να σε αναγνωρίζουν. Ως αποτέλεσμα, η ανάγνωση αυτού του στοιχείου σου πριν το ζώδιό σου μπορεί να σου δώσει πιο ακριβή αποτελέσματα, επειδή έτσι θα γνωρίζεις για το τι θα συμβεί στο πιο άμεσο, επιφανειακό επίπεδο.

Δεν χρησιμοποιείς τη σελήνη σου για να μάθεις για τα ερωτικά σου θέματα

Η σελήνη σου έχει να κάνει με τα συναισθήματα. Αυτό το σημάδι αντιπροσωπεύει τον συναισθηματικό, αληθινό εαυτό σου. Επειδή σχετίζεται με το πώς είσαι πραγματικά στον εσωτερικό σου κόσμο, όχι με αυτό που λες ή με το πώς ενεργείς, μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός προγνωστικός παράγοντας για τις σχέσεις σου.

Χρησιμοποιείς μόνο τα ζώδια για τον έλεγχο της συμβατότητας

Οι άνθρωποι είναι άνθρωποι. Όσο και εάν τα ζώδια έχουν και κάποια κοινά χαρακτηριστικά αυτός δεν είναι παράγοντας συμβατότητας. Το πως ταιριάζουν οι άνθρωποι μεταξύ τους εξαρτάται από χιλιάδες ακόμα στοιχεία.  Έτσι, το να βασίζεσαι μόνο στο ζώδιο του άλλου για να δεις εάν ταιριάζετε, δεν έχει αποτέλεσμα. Για να έχεις μια πλήρη εικόνα της μεταξύ σας κατάστασης θα πρέπει να ξέρεις και τον πλήρη αστρολογικό του χάρτη!

Κατηγορείς για όλα τον ανάδρομο Ερμή

Ναι, οι περίοδοι του ανάδρομου Ερμή μπορεί να είναι δύσκολες, και εάν μπορούσαμε να τις αποφύγουμε θα ήταν υπέροχο. Ωστόσο το μόνο που μπορείς να κάνεις, αντί να τον κατηγορείς για όλα είναι να μάθεις εσύ να διαβάζεις τις κινήσεις του. Εάν ξέρεις περισσότερα πράγματα για τις διελεύσεις του από το ζώδιό σου, μπορείς με τη σειρά σου να προγραμματίσεις καλύτερα τις κινήσεις σου.

featured photo: pexels.com/@leah-kelley-50725