Υπάρχει ένας χώρος ομορφιάς που προσφέρει στον επισκέπτη την υπηρεσία που του ταιριάζει κι οι συνεργάτες που θα συναντήσεις εκεί θα σου πουν την ειλικρινή επαγγελματική τους γνώμη, ακόμα και αν εσύ πήγες εκεί με άλλες ιδέες. Οι άνθρωποι του L’ Atelier θεωρούν ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, γι’ αυτό και πρέπει να λαμβάνει ξεχωριστή περιποίηση.

“Το όραμά μου όταν άνοιξα το κομμωτήριο ήταν ο κάθε επισκέπτης να απολαμβάνει την περιποίηση που του αξίζει σε προσιτές τιμές. Στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολη αυτή η εξίσωση, ωστόσο καθημερινά εργαζόμαστε με αυτό τον σκοπό και είναι μια φιλοσοφία που διαπνέει την ομάδα μου αλλά και εμένα τον ίδιο. Ας πούμε ότι βάζουμε λίγο παραπάνω αγάπη και κόπο για να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα” μάς λέει ο κύριος Τάσος Χατζηγεωργίου, ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου L’atelier.

Στο L’atelier μπορείς να βρεις υπηρεσίες barber, υπηρεσίες περιποίησης άκρων και ό,τι αφορά στο γυναικείο σαλόνι.

Υπάρχει κάποια ιστορία πίσω από τη δημιουργία του L’Atelier και της επιλογής του ονόματός του;

Αρχικά να αναφέρω ότι υπήρχε ήδη κομμωτήριο στην οικογένεια, αλλά αποφασίσαμε να το επεκτείνουμε και να δημιουργήσουμε ένα Atelier στην περιοχή μας, με την γυναίκα και τον άντρα στο επίκεντρο. Έπειτα ένα βράδυ επιστρέφοντας στο σπίτι άκουσα στο ραδιόφωνο “το ατελιέ” του Παύλου Π. που μιλάει για ένα μικρό ατελιέ και μεμιάς αποφάσισα να του δώσω αυτό το όνομα.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ‘ (@latelier_hair_and_nails)

Για εσάς είναι πολύ σημαντική η εμπειρία εκείνων που επιλέγουν τον χώρο σας. Στόχος σας είναι να εξατομικεύετε στις ανάγκες, άρα μιλάμε για tailor made υπηρεσίες. Πείτε μας περισσότερα για τη φιλοσοφία σας.

Η φιλοσοφία μας ξεκινάει με έναν και μοναδικό σκοπό: να προσφέρουμε στον επισκέπτη την υπηρεσία που του ταιριάζει, μιλώντας ειλικρινά μαζί του, ακόμα και αν καμιά φορά “διαφωνούμε” επί της αρχής. Θεωρούμε ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, γι’ αυτό και πρέπει να λαμβάνει ξεχωριστή περιποίηση.

Στο Instagram βλέπουμε ένα highlight αφιερωμένο στην ομάδα σας. Πόσο σημαντική είναι για εσάς η ομάδα και η ομαδική δουλειά για έναν χώρο ομορφιάς;

Πιστεύω πολύ στην ομαδική εργασία και στο motto που ίσως φανεί λίγο κοινότυπο αλλά είναι αληθινό: Αν θες να πας γρήγορα, πήγαινε μόνος σου. Αν θες να μας μακριά, πήγαινε με παρέα! Έχω επενδύσει πάρα πολύ στην ομάδα μου και έχω αφιερώσει πολύ χρόνο γιατί θεωρώ ότι αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της επιτυχίας της επιχείρησης.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ‘ (@latelier_hair_and_nails)

Θα μοιραστείτε μαζί μας τρία tips φροντίδας μαλλιών και τρεις τάσεις για τα ανοιξιάτικα νύχια;

3 tips φροντίδας μαλλιών

Χρήση θερμοπροστατευτικού προϊόντος πριν την εφαρμογή κάποιου θερμικού εργαλείου για την προστασία της τρίχας. Το καθημερινό λούσιμο επιβαρύνει το μαλλί με λιπαρότητα οπότε καλό είναι να το αποφεύγουμε. Εμπιστευτείτε τον κομμωτή σας και τολμήστε!

3 τάσεις για ανοιξιάτικα νύχια

Τα glazed donut nails σε όλες τις αποχρώσεις. Το micro γαλλικό μανικιούρ με την γραμμή ψηλά και κανονικά. Οι nude αποχρώσεις που ταιριάζουν με όλα.