Η Blake Lively είναι από αυτούς τους ανθρώπους που δεν ξεμένουν ποτέ από ταλέντο ή ενέργεια για αναζήτηση νέων και δημιουργικών τρόπων απασχόλησης, όπως αποδεικνύει το τελευταίο της χόμπυ, η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων των κοντινών της ανθρώπων.

Είτε αυτό λέγεται ηθοποιία, είτε κάνω μόνη μου -χωρίς βοήθεια επαγγελματία- το styling των red carpet εμφανίσεών μου, το κάνει καλά. Οπότε η μεταστροφή της στο design εσωτερικών χώρων δεν αποτελεί πραγματική έκπληξη παρακολουθώντας την εξέλιξή της στυλιστικά και δημιουργικά.

Η 30χρονη ηθοποιός αποκάλυψε στον λογαριασμό της στο Instagram ότι έχει ξεκινήσει μια παράλληλη επιχείρηση σχεδιασμού των σπιτιών των φίλων δωρεάν, γράφοντας πως απ’ όλες τις κακές αποφάσεις που έχει πάρει στη ζωή της αυτή έχει αποδειχτεί ως η πιο διασκεδαστική.

 
 

Επιπλέον φαίνεται να αντλεί έμπνευση από το οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένων και των wardrobe των παιδιών της καθώς σε πρόσφατο post ευχαρίστησε τις κόρες της που εν αγνοία τους χρησιμοποιεί τα ρούχα τους για fabric inspo.

Στα άμεσα σχέδια της ελπίζει να προσθέσει και την οργάνωση γάμων. Μάθε τέχνη κι άστηνε Blake μου.

Δες επίσης: Το σπίτι της Jenna Lyons είναι τόσο αξιοζήλευτο όσο νομίζεις

featured image: harpersbazaar.com