Τα #hashtags ήρθαν στη ζωή μας το 2007 με την έλευση του Twitter. Έκτοτε έχουν δημιουργηθεί αμέτρητα hastags για κάθε περίσταση, σε όλες τις κοινωνικές πλατφόρμες. #Λέξεις ή ολόκληρες #Φράσεις  για όσους θέλουν να “αποθηκεύουν” διαδικτυακά τις στιγμές τους, καμπάνιες εταιρειών, απλές λέξεις περιγραφής, αλλά και φυσικά τα αγαπημένα σε όλους trending hashtags, όπως για παράδειγμα το δημοφιλές #tbt (ThrowBackThursday). Σήμερα, λοιπόν, θα μιλήσουμε για την τελευταία κατηγορία, αυτή των trending hashtags και θα σου υποδείξουμε ποια είναι τα ιδανικά για κάθε μέρα της εβδομάδας. Τη Δευτέρα, για παράδειγμα, μπορείς να συνοδεύσεις το post σου με το #MusicMonday ανεβάζοντας το τραγούδι-κόλλημα των ημερών, ενώ την Παρασκευή τι καλύτερο από το #FridayFunday;

#Δευτέρα

If Monday had a face, I would punch it #mondayblues

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NED (@ned_the_cavoodle) στις

#MCM ή #ManCrushMonday Για αυτόν τον celebrity (ή και όχι αν είσαι πιο τολμηρή) που είναι το crush σου εδώ και καιρό. #MeowMonday Η Δευτέρα είναι αφιερωμένη στον γατούλη σου. #ManicureMonday Νέα εβδομάδα, νέο μανικιούρ, νέο post στο Instagram. #MondayBlues Η γκρίνια που σε πιάνει τις Δευτέρες και θέλεις να τη μοιραστείς με τους followers σου.

#Τρίτη

#TuesdayBoozeDay Ευκαιρία να τα “τσούξουμε”. #TravelTuesday Θυμίσου να ξεκινήσεις τις διακοπές σου φέτος ημέρα Τρίτη για να χρησιμοποιήσεις και το συγκεκριμένο hashtag. #TransformationTuesday Μήπως έφτασες στον fitness στόχο σου και θέλεις να το μοιραστείς; Η σωστή μέρα με το σωστό hashtag είναι η Τρίτη.

#Τετάρτη

#WoofWednesday Γιατί και ο αγαπημένος σου Μπούμπης να μην έχει τη δική του μέρα στον κόσμο των hashtags; #WellnessWednesday Για το απαραίτητο motivation που χρειάζεσαι στα μέσα της εβδομάδας. #WisdomWendesday Την Τετάρτη μοιράσου το quote που σε ενέπνευσε συνοδευόμενο με το παραπάνω hashtag #WomanCrushWednesday Το girl crush σου έχει την τιμητική του τις Τετάρτες.

#Πέμπτη

#TBT ή #ThrowBackThursday Δεν χρειάζονται συστάσεις. #ThirstyThursday (Ευκαιρία ψάχνουμε για βόλτα) #ThankfulThursday Νιώθεις ευγνώμων για κάτι; Πες το την Πέμπτη.

#Παρασκευή

Happy FRIDAY, Bookworms!! – Qotd: It’s Friday! What are you reading today?? (Or planning to read this weekend??) #fridayreads – The weekend is officially here! Are you ready for some weekend reading?? I know I am! Yesterday I finished reading *Crown of Midnight* and *Siege and Storm*, so I’m pretty excited to be starting *Ruin and Rising* today! I love this series! Are you reading anything great today? Or planning to read anything great this weekend?? – – Book & Mug. #AlltheBooksApril New-to-You Author. #aprilinbooks18 Oldest Book on your Shelf. #aprilbookstagram18 – – Soooo, what are you reading today?? And, (or), what are you planning to read this weekend?? – – Have a great Friday!! – – #bookphotochallenge #bookphoto #bookstagram #bookstagrammer #bookstagramfeature #yabooks #flatlay #currentlyreading #leighbardugo #happyfriday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christy ‍ (@thereaderbee) στις

#FF ή #FollowFriday Welcome νέοι followers. #FridayFunday Είναι Παρασκευή κι αυτό αρκεί για να θεωρείται ως η υπέρτατη funday. #FridayReads Ώρα να χαλαρώσεις διαβάζοντας το βιβλίο σου. Στον κόσμο, όμως, των social media τίποτα δε γίνεται αν πραγματικά δεν αποτυπωθεί (έστω και με ένα story). #FBF ή #FlashbackFriday Κάτι σαν το #TBT, απλά για τις Παρασκευές.

#Σάββατο

#Caturday Δεύτερη μέρα της εβδομάδας αφιερωμένη στις γάτες. Τι να κάνουμε; Η κοινότητα του Instagram αποδεδειγμένα τις λατρεύει. #SexySaturday Πάρ’το όπως θες. Δημοσίευσέ το όπως θες. #SaturdayNight Το προφανές. Περιλαμβάνει ό,τι κάνεις το Σάββατο το βράδυ.

#Κυριακή

#SelfieSunday Selfieeees. Η συνήθεια που έγινε λατρεία έχει τη δική της αφιερωμένη μέρα. #SinDay Η ημέρα που θα κάνεις και την αμαρτία σου. Η ημέρα που θα φας και το γλυκάκι σου και θα “χαλάσεις” λίγο τη διατροφή σου. #SameSexSunday Για εσένα που ανήκεις στην LGBT κοινότητα. Δες ακόμη: Το Facebook σκέφτεται να κάνει μια σημαντική αλλαγή στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων
featured image: unsplash.com