Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο, και κάτω από αυτό το ζώδιο είναι όσοι έχουν γεννηθεί από τις 20 Μαρτίου έως τις 19 Απριλίου. Μαζί με τον Λέων και τον Τοξότη είναι τα τρία ζώδια της φωτιάς. Ως γνωστόν τα ζώδια της φωτιάς είναι γεμάτα ενέργεια και πάθος. Είναι επίσης θαρραλέα και θέλουν να αρπάζουν όλες τις δυνατότητες που τους προσφέρει η ζωή.

Με τον Άρη ως τον πλανήτη του, ο Κριός είναι πολύ άμεσος για το τι  ακριβώς θέλει. Όταν έχει να υλοποιήσει ένα Project είναι πάντα προετοιμασμένος για όλα. Ακόμα και για αυτά που δεν μπορούν να προβλεφθούν. Αυτό που τον κάνει ακόμα καλύτερο στον επαγγελματικό τομέα που έχει επιλέξει είναι πως λειτουργεί πολύ καλά όταν αναλαμβάνει πολλά διαφορετικά πράγματα.

Αυτό του δίνει και το ρόλο του ηγέτη. Ένας Κριός αναλαμβάνει αμέσως δράση και δεν αποθαρρύνεται καθόλου εύκολα όταν αντιμετωπίζει προκλήσεις και δυσκολίες. Είναι πάντα αισιόδοξος και παθιασμένος. Δεν αφήνει τις αρνητικές σκέψεις ούτε τον φόβο της αποτυχίας να εμποδίσουν την επίτευξη των στόχων του.

Ξέρει ακριβώς τί θέλει αλλά και πως να το ζητάει

Και αυτό δεν ισχύει μόνο στα επαγγελματικά του αλλά και στις προσωπικές του σχέσεις. Έχει πολύ φλογερό πνεύμα και αγάπη για τη ζωή. Ενθουσιάζεται με τις σχέσεις του και δεν αφήνει κανένα σύννεφο πάνω από αυτές. Το χειρότερο που μπορείς να του κάνεις είναι να τον αφήνεις στο σκοτάδι σχετικά με ό,τι σκέφτεσαι ή θέλεις. Για αυτό και ο ίδιος δεν θα στο κάνει ποτέ. Μισεί τις μπερδεμένες καταστάσεις και είναι πάντα ευθύς και ειλικρινής. Επειδή ο Κριός είναι πολύ ανεξάρτητος και σίγουρος για τον εαυτό του, η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει να λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες κάποιου άλλου. Για αυτό καλό είναι να μην δυσκολεύεις περισσότερο, και να του λες ακριβώς τι θέλεις.

Απογοητεύεται όταν οι άλλοι άνθρωποι δεν έχουν την ευθύτητα που έχει αυτός και δεν μιλάνε ξεκάθαρα τη στιγμή που πρέπει να το κάνουν. Απλά του εξαντλείται η υπομονή.

featured photo: unsplash.com/@jontyson