Ο Κριός αντιπροσωπεύει το πάθος, την ενέργεια, την ανεξαρτησία, τον ενθουσιασμό και την ταχύτητα. Ωστόσο έχει και κάποια αρνητικά στοιχεία. Πολλές φορές γίνεται ανυπόμονος και εκρηκτικός.

Έχοντας αναφέρει αυτά τα χαρακτηριστικά του Κριού θα δεις παρακάτω και σε ποια επαγγέλματα βρίσκουν την τέλεια εφαρμογή.

Επαγγελματίας Αθλητής

Το γεγονός ότι ο Κριός είναι γεμάτος ενέργεια και κίνηση καθορίζει και την καριέρα του. Για αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι συνήθως το επάγγελμα του σχετίζεται με τον αθλητισμό. Είναι κάτι που του βγαίνει με απόλυτη φυσικότητα και ακόμα και εάν δεν τα καταφέρει να το κάνει ως επάγγελμα τότε 100% ο αθλητισμός θα υπάρχει στα χόμπι του.

Πυροσβέστης

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο της φωτιάς οπότε είναι φυσικό να ξέρει να την χειρίζεται κιόλας. Έχει τη δύναμη και την ικανότητα να σβήσει γρήγορα μια φωτιά εάν χρειαστεί. Και, επειδή η ταχύτητα σχετίζεται απόλυτα με αυτό το ζώδιο, μπορεί να φτάσει στο μέρος όπου υπάρχει μια φωτιά πιο γρήγορα από όλους. Άρα, ο πυροσβέστης είναι μια από τις καλύτερες επιλογές καριέρας για κάθε Κριό.

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

Ένας Κριός θα ήταν επίσης ένα εξαιρετικό άτομο για δημόσιες σχέσεις επειδή έχει το κίνητρο και το πάθος να κάνει μια τέτοια δουλειά πολύ καλά. Του είναι αρκετά εύκολο να παρακινεί τους άλλους, και να βρίσκει τρόπους να παραμένει μπροστά από τον ανταγωνισμό. Επίσης συνήθως οι Κριοί έχουν μια ροπή στο να μαθαίνουν νέα πράγματα αλλά και στο μάρκετινγκ.

Παραγωγός (μουσικής, ταινιών κλπ.)

Ο Κριός έχει όλο το πάθος και το κίνητρο και μπορεί να γίνει ένας εξαιρετικός παραγωγός.

Οτιδήποτε προέρχεται από το στυλ, τη μουσική, τις ταινίες και την τηλεόραση, τη μόδα ή το ραδιόφωνο, είναι η τέλεια δουλειά για τον Κριό. Ανάλογα με το τι επιλέγει να ασχοληθεί, θα επηρεαστεί και από άλλα στοιχεία του προσωπικού του ωροσκοπίου. Για παράδειγμα, ένας Κριός με φεγγάρι στους Ιχθείς έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι παραγωγός μουσικής. Εάν υπάρχει κάπου ο Λέων στο χάρτη του, τότε πιθανότατα θα θέλει να μπει στην παραγωγή ταινιών και στην τηλεόραση.

Επιχειρηματίας

Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η πιο ”σωστή” καριέρα για τον Κριό είναι να ξεκινήσει μια δική του επιχείρηση.

Η ανεξάντλητη ενέργεια και η κίνηση είναι φυσικά μέσα του, και αυτό αποτελεί ένα καλό κίνητρο για να ξεκινήσει μια επιχείρηση. Ακόμα κι αν ο Κριός δεν έχει ιδέα πώς να ξεκινήσει, θα μάθει γρήγορα τι να κάνει για να ιδρύσει τη δική του επιχείρηση, ακόμα και αν ξέρει πως τα πράγματα είναι δύσκολα στην αρχή. Η έναρξη μιας επιχείρησης δεν είναι εύκολη υπόθεση για οποιονδήποτε ανεξάρτητα από το ζώδιό του. Ωστόσο, ο Κριός δεν φοβάται να το ρισκάρει!

featured photo: www.pexels.com/@designecologist