Καφές. Μια λέξη πολλά νοήματα και ακόμα περισσότερα συναισθήματα. Εάν λατρεύεις και εσύ τον καφέ και έχεις την ψευδαίσθηση πως χωρίς αυτόν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα – ή τουλάχιστον τίποτα σωστά – τότε σίγουρα ξέρεις για ποιο πράγμα μιλάμε.

Και όταν αναφερόμαστε στην επιστροφή στο γραφείο μετά από ένα μεγάλο διάστημα #workingfromhome, ή ακόμα και στην επιστροφή μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, μια κούπα καφέ είναι απαραίτητη. Μια κούπα που θα σου φτιάχνει το κέφι και όσο την κοιτάς θα παίρνεις λίγο κουράγιο για να καταφέρεις να μη βγεις για τσιγάρο χωρίς να επιστρέψεις ποτέ.

Εδώ θα δεις τις δικές μας αγαπημένες κούπες. Αυτές που θα φιλοξενούν τον καφέ μας τη νέα σεζόν και ταυτόχρονα θα μας φτιάχνουν το κέφι.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ThinkPig (@thinkpig)

Η κούπα αυτή σου δίνει το περιθώριο να μη μιλάς καθόλου καθώς την έχεις στο γραφείο σου. Συνοψίζει μέσα σε μια λέξη/φράση όσα θες να πεις εσύ αλλά ταυτόχρονα φοβάσαι την απόλυση.
Σοβαρή αλλά ταυτόχρονα παιχνιδιάρικη. Εάν έχεις βαρεθεί τις κλασικές κούπες για τον καφέ σου και θες να δώσεις λίγο χρώμα στο γραφείο σου αυτή είναι η τέλεια επιλογή.
Μπορεί να πίνεις καφέ και γύρω σου να επικρατεί ένα χάος αλλά το δικό σου μυαλό είναι στο νησί, στην απόλυτη ηρεμία που απολάμβανες παρέα με ένα τζιν. Εάν είσαι όντως σε αυτό το mood τότε αυτή είναι η κούπα σου!
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nerdom (@nerdom.gr)

Η ενηλικίωση είναι δύσκολη, και αυτό το ξέρει καλύτερα από όλους ο Πίτερ Παν. Αυτή είναι η ιδανική κούπα εάν σου αρέσουν οι ταινίες της Disney και ταυτόχρονα αναπολείς την παιδική σου ηλικία. Εκεί που όλα ήταν εύκολα και απλά.
Το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου, αλλά και σε αυτή τη συνάδελφο που πια είναι φίλη ζωής, είναι αναμφισβήτα αυτές οι κούπες.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα σημειωματάρια/ημερολόγια που θα σε βοηθήσουν να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους της νέας σεζόν