Το μυαλό σου στροβιλίζεται συνεχώς. Επεξεργάζεται νέες πληροφορίες, παράγει νέες ιδέες, «ζωγραφίζει» αναμνήσεις, δημιουργεί συναισθήματα. Το σημειωματάριο είναι ίσως το πιο ασφαλές καταφύγιο για να κουρνιάσουν όλες αυτές οι σκέψεις. Είναι το μέρος που μπορείς να γιορτάσεις για μια επιτυχία σου, το μέρος που μπορείς να γκρινιάξεις, το μέρος που μπορείς να θέσεις ερωτήματα και στόχους, το μέρος που μπορείς να αναλύσεις και να μοιραστείς τη ζωή σου.

Στο σημειωματάριο παίρνει μορφή η ακατάστατη σκέψη σου. Στο σημειωματάριο βλέπεις την αντανάκλαση του εαυτού σου, την εξέλιξη σου, τις σημαντικές ημερομηνίες της ζωής σου και όλα όσα συνθέτουν αυτό που είσαι σήμερα.

Μη φοβάσαι να γράψεις. Μη φοβάσαι να εκφραστείς. Μη φοβάσαι να πάρεις ρίσκα. Μη φοβάσαι να ανακαλύψεις αυτό που είσαι, να εξερευνήσεις τον εσωτερικό κόσμο σου και να αποτυπώσεις στο χαρτί κάθε κομμάτι του εαυτού σου.

«Η αρχή είναι πάντα σήμερα», είχε πει η Mary Shelley. Με τη σειρά μας θα σου πούμε ότι σήμερα είναι η στιγμή για να ξεκινήσεις ένα αέναο ταξίδι ανακάλυψης. Ίσως κάποια από τα παρακάτω σημειωματάρια/ημερολόγια σε εμπνεύσουν λίγο παραπάνω.

Σημειωματάριο, Art & Paper 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Art & Paper (@artandpaper.gr)

Ατζέντα/ημερολόγιο, Myikona Lab 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Myikona (@myikona_lab)

Σημειωματάριο/ημερολόγιο, Theofylaktos 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Theofylaktos eShop (@imerologia)

Σημειωματάριο/ημερολόγιο, Flexbook

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Flexbook (@_flexbook_)

Σημειωματάριο, Type Center 

 
View this post on Instagram
 

A post shared by TYPE CENTER (@type_center)

Σημειωματάριο, Little miss Grumpy 

Σημειωματάρια