Οι περισσότερες celebrities βρίσκουν ένα συγκεκριμένο κούρεμα ή χτένισμα που τους ταιριάζει και σπάνια τολμούν τις αλλαγές. Λίγες είναι εκείνες που θα δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Η ηθοποιός Kate Hudson είναι μία από τις εξαιρέσεις αυτές, που έχει πειραματιστεί τόσο πολύ με τα μαλλιά της- τόσο με χτενίσματα όσο και με κουρέματα. Και μάλιστα συχνά έχει προβεί σε αρκετά δραστικές αλλαγές στα μαλλιά της λαμβάνοντας αρκετά θετικά σχόλια για τις επιλογές της.

Αυτά είναι 8 από τα πιο εντυπωσιακά hairstyles που έχει κάνει η Kate Hudson και μας έχει εμπνεύσει

redbookmag

Η ηθοποιός με ένα χτένισμα με όλα τα μαλλιά από την μία πλευρά του προσώπου δίνει μία πιο μοιραία και θηλυκή διάθεση στο look της.

popsugar

Οι μεγάλες και έντονες μπούκλες σε πιο κοντό μήκος δίνουν πιο chic και stylish χαρακτήρα στο look. Η ηθοποιός φαίνεται σίγουρη με τα πανέμορφα κυματιστά μαλλιά της και τα έντονα μάτια της με smokey eye look.

modernsalon

Στο Met Gala το 2017 η Kate Hudson εμφανίστηκε με έναν εντυπωσιακό, χαρακτηριστικό κότσο αρκετά ψηλά με τα μαλλιά της σε platinum απόχρωση. Hairstyle το οποίο ταίριαξε απόλυτα με το λευκό της φόρεμα.

glamour

Με όλα τα μαλλιά πίσω χτενισμένα ίσια και λεία, αναδεικνύει το πανέμορφο πρόσωπο της. Απλή αλλά με έντονα χείλη σίγουρα κλέβει τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί.

cosmopolitan

Ένας ψηλός ατημέλητος κότσος -με λίγα μαλλιά να πέφτουν ανάλαφρα γύρω από το πρόσωπο και το αγκαλιάζουν αρμονικά. Ταιριάζει άψογα στο πρόσωπο της ηθοποιού και το αναδεικνύει. Το headwear συμπληρώνει το hairstyle δίνοντας μία διακριτική glam διάθεση.

allure

Η χαμηλή αλογοουρά είναι ένα υπέροχο, girly χτένισμα, το οποίο ταιριάζει στα μακριά, λαμπερά ξανθά μαλλιά της Hudson και της δίνει μία chic διάθεση. Ολοκλήρωσε με τις αγαπημένες beach waves μπούκλες της χαρίζοντας φυσική κίνηση και ένταση στο hairstyle.

W Magazine

Ήταν από τις φορές που η Hudson εντυπωσίασε όταν αποφάσισε να κουρευτεί τόσο διαφορετικά. Αφήνοντας για λίγο τις μακριές beachy waves μπούκλες της. Δοκίμασε το pixie cut και ακόμη και αυτό το tomboy look της πηγαίνει.

Life & Style

Πρόκειται για το πιο extreme κούρεμα της ηθοποιού, η οποία παραμένει εκθαμβωτική ακόμα και με ξυρισμένο look.

Δες ακόμα:
Να ευχαριστήσουμε την Kate Hudson που μας θύμισε να αφήνουμε το κινητό όταν έχουμε πιει

featured image: glamour