Να ευχαριστήσουμε την Kate Hudson που μας θύμισε να αφήνουμε το κινητό όταν έχουμε πιει

Να ευχαριστήσουμε την Kate Hudson που μας θύμισε να αφήνουμε το κινητό όταν έχουμε πιει

ΟΟΟΟΧΙΙΙΙ

Αν έχεις ακόμα την πεποίθηση ότι οι ζωές των celebrities δεν έχουν καμία σχέση με τη δική σου, η Kate Hudson είναι εδώ για να σου αποδείξει πως αυτό δεν ισχύει. Καλά, αυτό και πως μπορείς να είσαι ξανθιά, γυμνασμένη, κουκλάρα και ερωτεύσιμα cool.

Anyway, η Kate στα πλαίσια της προώθησης ενός καινούριου brand vodka που λανσάρει, απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφων του Pop Sugar για το ποια είναι η φορά που μέθυσε τόσο πολύ που έκανε κάτι τρομακτικό και που φυσικά δεν είπε σε κανέναν. Ξέρεις, αυτό που την επόμενη μέρα, μέσα στο hangover αποφασίζεις πως είσαι κάποια άλλη;

Στην αρχή, η ηθοποιός ήταν διαστακτική. Μετά όμως, έκανε ο,τι θα κάναμε όλες (μετά από 2 ποτά ενδεχομένως). Είπε πως έχει ζήσει έναν από τους χειρότερους φόβους μας όποτε γυρνάμε σπίτι μεθυσμένες και τολμάμε να πιάσουμε το κινητό στα χέρια μας. Πιο συγκεκριμένα, όταν η Kate Hudson ήταν στην Ίμπιζα (πληροφοριακά, αυτό το τόνισε), ένα βράδυ προφανώς έκανε ο,τι κάνουν όλοι στην Ίμπιζα. Το επόμενο πρωί που ξύπνησε συνειδητοποίησε πως είχε κάνει FaceTime με 50 πρώην της. Μεθυσμένη. Έναν από αυτούς μάλιστα τον κάλεσε 15 φορές.

"Ήταν ένα βράδυ στην Ίμπιζα... Ξύπνησα και είχα κάνει FaceTime με 50 άντρες από το παρελθόν μου. Ήταν σαν να είχα καλέσει με FaceTime όλους τους άντρες στο κινητό μου στις 3 το πρωί. Έναν από αυτούς τον είχα πάρει 15 φορές. Ειλικρινά, ήταν τόσο απελευθερωτικό, γιατί ποτέ ξανά δεν είχα κάνει κάτι τέτοιο".

Αρχικά να πούμε ότι μόλις νιώσαμε λίγο καλύτερα για όλα τα μεθυσμένα μηνύματα που έχουμε στείλει στη ζωή μας, αλλά και πως, εντάξει, ας μην είμαστε υπερβολικές. Εδώ υπάρχει γυναίκα που έστειλε 65.000 μηνύματα σε κάποιον που δεν την έβγαλε δεύτερο ραντεβού. Νηφάλια.

featured photo: popsugar.com
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.