Η Σοφία Χωριατέλλη του my sweet invitation ασχολείται από μικρή ηλικία με τις εκτυπώσεις και τα έντυπα. Το 2006 υλοποίησε την ιδέα με το όνομα Hand Drawn Illustration δημιουργώντας μοναδικά χειροποίητα παιδικά προσκλητήρια, ζωγραφισμένα στο χέρι και ολοκληρωμένα concept βαπτίσεων.

“Η ανάπτυξη της τεχνολογίας και οι ανάγκες τις αγοράς δημιούργησαν νέες ιδέες πρωτοποριακές για τα Ελληνικά δεδομένα. Επιδίωξα να φτιάξω καινούριο προϊόν που να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις νέες τάσεις τις αγοράς.”

Προσπαθείς να οργανώσεις με τον πιο δημιουργικό τρόπο τις ζωές μας. Είναι απαραίτητο στοιχείο της καθημερινότητάς σου η οργάνωση;

Συχνά παραπονιόμαστε πως ο χρόνος δεν μας φτάνει. Τί χρειάζεται; Mια σωστή οργάνωση. Εάν δεν είμαστε οργανωτικοί δεν είμαστε και αποδοτικοί. To πρόγραμμα πρέπει να καταγράφεται. Αυτό βοηθά το μυαλό να συντονίζει και να δίνει προτεραιότητες στα επείγοντα και απαραίτητα. Τί πιο ιδανικό  λοιπόν από το να έχεις  επιλέξει μια ατζέντα προσωπική με το όνομα σου προσαρμοσμένη στο γούστο σου και στις δικές σου ανάγκες;

Ποια είναι τα βασικά bullets που θα βρούμε στη δική σου καθημερινή todo λίστα;

Η to-do λίστα δεν απαιτεί μια τεράστια καταγραφή υποχρεώσεων. Δεν θα πρέπει να είναι αγχωτική. Αντιθέτως είναι μια μικρή λίστα που επιγραμματικά καταγράφονται τα πιο σημαντικά πράγματα της μέρας. Ξεκινάω πάντα από τα θέματα που επείγουν να διεκπεραιωθούν για να διαχειριστώ καλύτερα τον χρόνο μου.

Ποιο item είναι το best-seller;

Τα ΚΙΤ Phone Case – Notepad/personalized η δυνατότητα να έχεις σετ την θήκη του κινητού με το σημειωματάριο με το όνομα σου.

Μίλησε μας λίγο για το team των designers του My Sweet Invitation.

Το team μας ξεχωρίζει για την έμπνευση και τη δημιουργικότητα του. Παράγει έργο με επαγγελματισμό και πρωτοτυπία. Όπως και οι συνεργασίες που έχουμε κάνει με τις Fashion Illustrator την @Virginiaromo από τη Γερμανία και την @Μajatomljanovic από την Κροατία, υπάρχει χημεία και κοινά σημεία επικοινωνίας μεταξύ μας, γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε και λατρεύουμε όλα τα στάδια δημιουργίας από τον σχεδιασμό μέχρι το τελικό στάδιο του προϊόντος.

Περίγραψε μας το κορίτσι που έχει στο backpack του ένα organizer MY Sweet Invitation; Ποιες είναι οι γυναίκες για τις οποίες σχεδιάζεις;

Υπάρχει άμεση ανταπόκριση για τα προϊόντα μας από ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων της κοινωνικής παλέτας. Από τον μαθητή, μέχρι τον εξειδικευμένο επαγγελματία και επιχειρηματία που θα επιλέξει προϊόντα είτε για δική του χρήση είτε  για να το προσφέρει ως δώρο. Όσον αφορά το σύγχρονο κορίτσι, είναι καλά ενημερωμένο και ακολουθεί τις τάσεις της εποχής του. Επιλέγει σχέδια με στυλ που το αντιπροσωπεύουν. Η καλαισθησία εξάλλου και στις  λεπτομέρειες φαίνεται!

Τι μας προτείνεις ως ιδανικό δώρο Χριστουγέννων για την κολλητή μας;

Η  θήκη κινητού εκτυπωμένη με το μονόγραμμα ή το όνομα (personalized) είναι ένα δώρο που φέρνει πάντα χαμόγελο στο πρόσωπο κάθε ενός που το παραλαμβάνει. Η εξατομίκευση είναι το καλύτερο δώρο για να δείξετε πώς σκέφτεστε τον καθένα με ένα ξεχωριστό  τρόπο.

Έχεις γράψει τα resolutions σου για το 2019; Μοιράσου μαζί μας τρία από αυτά.

-Επιθυμώ να συνεχίσω να λαμβάνω θετικά σχόλια από τους πελάτες, συνεργάτες και τα social media  και αυτό θα το πετύχω μόνο με σκληρή δουλειά.

-Να δημιουργήσω μια σειρά από νέα προϊόντα που να ξεχωρίζουν για την μοναδικότητα τους.

-Να διατηρήσω τον συνδυασμό Design – Ποιότητα – Ασυναγώνιστη τιμή

Aνακάλυψε περισσότερα: www.mysweetinvitation.com