Το να έχεις ίδιο ζώδιο με κάποιον άλλον δεν σημαίνει αυτόματα ότι έχετε και τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι με το ίδιο ζώδιο έχουν τεράστιες διαφορές. Τα γενέθλια άλλωστε του καθενός είναι μοναδικά, καθώς η θέση των πλανητών διαφέρει ανάλογα με το έτος, την ημέρα ή ακόμα και το λεπτό που γεννιόμαστε. Οπότε είναι λογικό οι προσωπικότητές μας να διαφέρουν.

Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με τους Καρκίνους. Άλλος άνθρωπος ο Καρκίνος που έχει γεννηθεί τον Ιούνιο και άλλος αυτός που έχει τα γενέθλιά του τον Ιούλιο. Ποιες είναι όμως οι πραγματικές αστρολογικές διαφορές μεταξύ ενός Καρκίνου που γεννήθηκε τον Ιούνιο με αυτόν που γεννήθηκε τον Ιούλιο;

Οι Καρκίνοι του Ιουνίου είναι πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι

Ο Καρκίνος είναι το μοναδικό ζώδιο που κυβερνάται από το φεγγάρι, το οποίο είναι γνωστό και ως ο πλανήτης των συναισθημάτων. Επειδή οι Καρκίνοι του Ιουνίου κυβερνούνται αποκλειστικά από το φεγγάρι όμως, τείνουν να ενσωματώνουν στην προσωπικότητά τους τις πιο σημαντικές από τις δυνάμεις και τις αδυναμίες του Καρκίνου. Έτσι είναι πιο συναισθηματικοί, και νιώθουν πιο βαθιά όλα τα συναισθήματά τους. Αυτό τους κάνει ακόμα πιο ευαίσθητους από τα άλλα ζώδια, και πληγώνονται εύκολα.

Οι Καρκίνοι του Ιουλίου είναι πιο μυστηριώδεις

Γενικά οι Καρκίνοι είναι πολύ μυστηριώδη άτομα αλλά ειδικά όσοι γεννήθηκαν τον Ιούλιο τείνουν να έχουν μια ακόμη πιο μυστηριώδη ιδιότητα. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι είτε Καρκίνοι δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου, που σημαίνει ότι τους κυβερνά είτε ο Ποσειδώνας (ο πλανήτης των ψευδαισθήσεων) είτε ο Πλούτωνας (ο πλανήτης του μετασχηματισμού). Και οι δύο αυτοί πλανήτες μπορούν να τους κάνουν πιο αινιγματικούς και μυστηριώδεις. Έτσι, οι Καρκίνοι του Ιουλίου είναι λίγο πιο δύσκολο να “διαβαστούν”, χάρη σε αυτές τις επιρροές.

Οι Καρκίνοι του Ιουλίου πάντα προστατεύουν τα συναισθήματά τους

Οι Καρκίνοι αντιπροσωπεύονται από το σύμβολο του καβουριού, οπότε όταν αισθάνονται πολύ ευάλωτοι, συχνά υποχωρούν κάτω από το κέλυφος του καβουριού και δεν αφήνουν κανέναν να τους πλησιάσει. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου (όσοι γεννήθηκαν στα μέσα Ιουλίου). Αυτοί οι Καρκίνοι είναι ιδιαίτερα αμυντικοί με τους άλλους, και πάντα προσπαθούν να προστατεύσουν την ευαίσθητη καρδιά τους. Έτσι, μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να τους πλησιάσει κάποιος, καθώς τείνουν να είναι σε μια “επιφυλακή” μέχρι να νιώσουν απόλυτα άνετα με τους άλλους.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί αφήνει μια περίεργη αίσθηση ο Οκτώβριος μέχρι τώρα; Υπάρχει αστρολογική εξήγηση;