Το Netflix ανακοινώνει τη νέα κωμωδία του Adam McKay “Don’t Look Up” στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η Jennifer Lawrence και θα προβληθεί αργότερα, μέσα στη χρονιά.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία δύο αστρονόμων που θα πρέπει να βγουν σε ενημερωτική περιοδεία για να προειδοποιήσουν τον κόσμο σχετικά με έναν αστεροειδή που θα καταστρέψει τη γη.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα κάνω αυτήν την ταινία με τη Jennifer Lawrence. Είναι αυτό που οι άνθρωποι της 17th century περιγράφουν ως “ταλέντο δυναμίτης”. Επιπλέον ότι το Netflix αντιμετωπίζει αυτήν την ταινία ως μία παγκόσμια κωμωδία βάζει ψηλά τον πήχη για μένα και την ομάδα μου με έναν φανταστικό τρόπο», δήλωσε ο McKay.

Αντίστοιχα, ο επικεφαλής των ταινιών του Netflix, Scott Stuber αναφέρει: «Ο Adam πάντα είχε σπουδαίο συγχρονισμό όταν πρόκειται για έξυπνες, επίκαιρες και σατυρικές ταινίες που περιγράφουν την κουλτούρα μας. Ακόμα κι αν τελικά καταλήγει στην πρόβλεψη της κατάρρευσης του πλανήτη Γη, εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι που βάζουμε το λιθαράκι μας πριν όλα φτάσουν στο τέλος».

Για την ιστορία, μετά το Don’t Look Up, η Lawrence θα αναλάβει ως παραγωγός και πρωταγωνίστρια της ταινίας Mob Girl σε σκηνοθεσία του Paolo Sorrentino.