Η Jennifer Aniston  γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του σκύλου της Lord Chesterfield και ανέβασε μία σειρά από αξιολάτρευτα στιγμιότυπα στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους ακόλουθους της αρκετές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τον τελευταίο χρόνο και απέτινε φόρο τιμής στο αγαπημένο της παντοτινό κουτάβι γράφοντας στη λεζάντα γράφοντας:
 «Ένας χρόνος με τον αγαπημένο μου, που θέλω να τον ζουλήξω, που είναι αρκετά… φλύαρος (γαβγίζει στον αέρα), χαδιάρης και όχι τόσο μικρό-πια Lord Chesterfield». Οι ακόλουθοί της στο Instagram, έσπευσαν να ευχηθούν στον Lord Chesterfield, τα καλύτερα μεταξύ των οποίων και μερικοί πολύ διάσημοι φίλοι της μαμάς του, όπως η Gwyneth Paltrow και η Nyakio Grieco.

Η ηθοποιός εκτός από μαμά του Lord Chesterfield, είναι και μαμά του Clyde ένα σνάουζερ mix και της Sophie που είναι ένα ασπρόμαυρο πιτ μπουλ.

Η υπερήφανη πια σκυλομαμά τριών αξιαγάπητων σκύλων, Jennifer Aniston, είχε αναφέρει πως υιοθέτησε το…Λόρδο της καρδιάς της τον Οκτώβριο του 2020 και όπως είχε πει έκλεψε την καρδιά της αμέσως.

Χρόνια πολλά Lord Chesterfield!