Για τις πλαστικές επεμβάσεις αλλά και τα συνεχώς μεταβαλλόμενα πρότυπα ομορφιάς καθώς και τον αντίκτυπο που έχουν στους νέους μίλησε η ηθοποιός Jamie Lee Curtis.

Η ίδια εξομολογήθηκε πως μία αισθητική επέμβαση που έκανε μικρότερη, είχε σαν αποτέλεσμα να εθιστεί η ίδια στο Vicodin, ένα πολύ ισχυρό παυσίπονο.

«Δοκίμασα την πλαστική χειρουργική και δεν λειτούργησε για μένα. Εξαιτίας αυτής της επέμβασης έπαθα εθισμό στα Vicodin»,ανέφερε η ηθοποιός και πρόσθεσε πως: «Είμαι 22 χρόνια νηφάλια».

Η Jamie Lee Curtis έχει μιλήσει για το ταξίδι της στην νηφαλιότητα και στο παρελθόν.

Το 2019, σε σχετική της συνέντευξη στο περιοδικό Variety ανέφερε πως μπήκε στη διαδικασία πλαστικής επέμβασης όταν ένας καμεραμάν σχολίασε τα πρησμένα μάτια της.

«Έκανα μια πλαστική ρουτίνας εξαιτίας ενός εικονολήπτη. Είχα πρησμένα μάτια από παιδί. Αν δείτε φωτογραφίες μου ως παιδί, μοιάζω σαν να μην έχω κοιμηθεί».

«Ήμουν τόσο θλιμμένη και τόσο ντροπιασμένη μετά από αυτήν την ταινία, πήγα και έκανα μια συνηθισμένη πλαστική για να αφαιρέσω το πρήξιμο”, δήλωσε η ηθοποιός, η οποία εξήγησε ότι είχε πρησμένα μάτια από την παιδική της ηλικία.

«Μου έδωσαν το Vicodin ως παυσίπονο για κάτι που δεν ήταν πραγματικά επώδυνο».

Ακόμα η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα πρότυπα ομορφιάς τα οποία συνεχώς αλλάζουν, κυρίως στο Hollywood και τόνισε πως αυτό επηρεάζει κυρίως τα νέα κορίτσια και μάλιστα πολύ περισσότερο απ’ όσο συνειδητοποιούν.

«Αυτή η εμμονή με τα φίλτρα και τα πράγματα που κάνουμε για να προσαρμόσουμε την εμφάνισή μας στο Zoom σβήνουν γενιές ομορφιάς»

«Μόλις πειράξεις το πρόσωπό σου, δεν μπορείς να το πάρεις πίσω ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.