Αν κρίνουμε από τα street style clicks της Λονδρέζικης Εβδομάδας Μόδας, το item που πρωταγωνίστησε δεν είναι αυτό που περίμενες. Δεν είναι ένα αδιάβροχο trench coat αλλά ούτε κι ένα puffer με κουκούλα. Οι street stylers στο Λονδίνο αψήφησαν το κλίμα της πόλης κι έφεραν μια ανατροπή σε ό,τι περιμέναμε να δούμε να επιλέγουν για πανωφόρι.

Το “Foxy” του brand Saks Potts, έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στα feed μας στο Instagram, εδώ και αρκετές σεζόν

Ωστόσο, πρόσφατα κυκλοφόρησε μια updated εκδοχή του, με γούνα γύρω από το λαιμό και τους καρπούς. Από ό,τι φαίνεται, οι πιστοί της μόδας σε μια από τις κυριότερες μητροπόλεις της, δεν έμειναν ασυγκίνητοι από την πρακτικότητα, αλλά και τις στυλιστικές δυνατότητες που δίνει το item αυτό.

Το είδαμε δερμάτινο, με μαύρες λεπτομέρειες, να συμπληρώνει total black outfits, αλλά και tops σε έντονες μπλε αποχρώσεις. Επίσης, σε looks αποτελούμενα από παλ αποχρώσεις, με έντονα χρώματα στα αξεσουάρ. Επιπλέον, κάποιες φορές λειτούργησε ως ένα ακόμα print σε ένα τολμηρό mix & match αποτελούμενο από καρό και snakeskin.

Σε όλες τις περιπτώσεις έφτανε μέχρι και κάτω από τα γόνατα, γιατί αν κάποιοι ξέρουν πολύ καλά πως όταν ένα παλτό φτάνει κάτω από τη μέση σου, μπορεί να σε κρατήσει πιο ζεστό, αυτοί είναι οι Londoners.

images: graziadaily.co.uk