Φαντάσου να είσαι η Shailene Woodley και να βρεθείς ξαφνικά σε ένα ερωτικό τρίγωνο και να πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στον ρομαντικό Jamie Dornan και τον λίγο πιο αλήτη, Sebastian Stan. Έτσι όπως γίνεται στη νέα ταινία Endings, Beginnings, δε θα θέλαμε να είμαστε στη θέση της.

Βλέποντας το τρέιλερ της ταινίας καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε. Η Shailene Woodley υποδύεται την Daphne, ένα κορίτσι που μόλις έχει χωρίσει και φαίνεται να έχει περάσει πολλά, χωρίς όμως να ξέρουμε αμέσως το δικό της background. Eκείνη για να ξεφύγει από την καθημερινότητά της θα γυρίσει στο σπίτι της αδερφή της και δε θα θέλει να δει άντρα μπροστά της για τους επόμενους μήνες. Που να ήξερε τι την περιμένει σε αυτή την επιστροφή. Σχεδόν αμέσως θα γνωρίσει τον Jack (Jamie Dornan) ο οποίος δεν θα της αφήσει και πολλά περιθώρια. Και σχεδόν αμέσως μετά τον Jack θα γνωρίσει τον Frank (Sebastian Stan). Το περίεργο της υπόθεσης απλά είναι ότι αυτοί οι δύο είναι κολλητοί. Εκεί αρχίζουν τα προβλήματα.

Το Endings, Beginnings είναι μια ταινία για όλα εκείνα που μπορεί να μην πηγαίνουν ΟΚ, αλλά κι αυτό είναι ΟΚ

Καταλαβαίνεις ήδη από πριν ότι ο σκηνοθέτης Drake Doremus με την οπτική που ακολουθεί, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ρίξει το φταίξιμο στην Daphne. Ίσα ίσα που της αναγνωρίζει τα όσα πέρασε και δείχνει ότι αυτή είναι και άλλη μια νορμάλ πορεία των πραγμάτων. Η Daphne δεν προσπαθεί να δικαιολογήσει τα παλιά. Αντικατοπτρίζει απλά την πορεία μιας γυναίκας που προσπαθεί να βρει όχι μόνο ποια είναι τώρα, αλλά ποια θέλει τελικά να είναι.

Xρειαζόμασταν μια ταινία που να μην κατακρίνει τον όμορφο χαμό που μπορεί να συμβαίνει μέσα στο μυαλό οποιουδήποτε ανθρώπου. Αλλά και μία ταινία που δεν θα κρίνει την πολυπλοκότητα των ανθρώπινων σχέσεων. Κάπως έτσι το Endings, Beginnings γίνεται αυτό που λέει. Μπορεί μια κατάσταση να φέρει το τέλος σε κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες. Παράλληλα, όμως, θα φέρει και την αρχή για κάτι άλλο, ίσως καλύτερο. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές Μαΐου και -παραδόξως- οι φανς έχουν τρελαθεί περισσότερο με τον Sebastian Stan παρά με τον Dornan. Γούστα είναι αυτά, παιδιά.