Υπάρχει ένα app που αν ακόμα δεν έχεις κατεβάσει στο κινητό σου, λογικά θα το κάνεις στα επόμενα τρία με πέντε λεπτά περίπου. Είναι το Co-Star, το οποίο μέχρι πρότινος μπορούσαν να έχουν μόνο οι users της Apple. Ευτυχώς όμως πλέον υπάρχει και για Android κινητά.

Τι είναι το Co-Star;

Η ιδρύτρια είναι η Banu Guler. Για τα πρακτικά, η Banu είναι Σκορπιός, με ωροσκόπο Καρκίνο και Σελήνη στον Λέοντα. Δεν έφτιαξε την εφαρμογή αυτή από πάθος για τον μυστικισμό. Απλά θεωρεί πως “Η αστρολογία είναι ένα εργαλείο 2.500 χιλιάδων χρόνων που δίνει στους ανθρώπους μια γλώσσα για τη ζωή τους.” Αν τον αστρολογικό τρόπο με τον οποίο παρουσιάσαμε τη Banu τον ζήλεψες, να σε ενημερώσουμε πως δε χρειάζεται. Κατεβάζοντας το Co-Star θα μπορείς και εσύ να περιγράψεις τον εαυτό σου εκτός λέγοντας το όνομα και τη δουλειά σου, και μέσα από τουλάχιστον τρεις πλανητικές θέσεις.

Πώς λειτουργεί το Co-Star;

Μπαίνοντας στην εφαρμογή, θα σου ζητηθεί να συμπληρώσεις την ημερομηνία και την ώρα γέννησής σου. Ακριβώς όπως θα έκανες και για να διαβάσεις τον αστρολογικό σου χάρτη online. Η διαφορά εδώ είναι πως αυτές τις πληροφορίες δε χρειάζεται να της ξανασυμπληρώσεις. Το app κάνει τους υπολογισμούς και σου δίνει ένα ολόκληρο section στο οποίο μπορείς να έχεις πάντα πρόσβαση στον αστρολογικό σου χάρτη, τις πλανητικές σου θέσεις και την ερμηνεία τους.

 

Στη συνέχεια, καθημερινά, η κεντρική σελίδα αλλάζει και ανάλογα με το πλανητικό τοπίο και το πώς επηρεάζεσαι εσύ από αυτό, παίρνεις σημαντικές συμβουλές. Βλέπεις σε ποιους τομείς ευνοείσαι, αλλά και σε ποιους άλλους ίσως να αντιμετωπίσεις προβλήματα. Αν όλο αυτό σου φέρνει στο μυαλό έναν δικό σου, προσωπικό αστρολόγο, τότε ναι, για αυτό πρόκειται.

Μπορείς να κάνεις add και τους φίλους σου

Ναι, το Co-Star μπορεί να λειτουργήσει και ως ένα ιδιαίτερο social medium. Σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις add φίλους σου που έχουν επίσης κατεβάσει (και ίσως εθιστεί) στο app. Μπορείς να μελετήσεις τις διαφορές και τις ομοιότητες σας σε διάφορους τομείς της ζωής ενώ σε ενημερώνει στις καθημερινές προβλέψεις, με ποιους από αυτούς βιώνεις την ίδια κατάσταση.

Το tip της ημέρας με μια απλή γνωστοποίηση

Κατέβασε το και ίσως μια καλή ιδέα να ήταν να βάλεις και τον/τη σύντροφό σου να το κατεβάσει. Και για να σε καλύψουμε απόλυτα σε αστρολογικά κενά, κάνε το app follow και στο Instagram. Τα post του είναι χρήσιμα για να μάθεις όσα περισσότερα γίνεται για τα ζώδια και τα χαρακτηριστικά τους.

featured image: The Verge