Η καραντίνα προχωράει μια χαρά, αλλά στο μεταξύ το νέο trend που έχει αναδείξει το Instagram περιλαμβάνει απλά ένα μαξιλάρι ως outfit. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Θυμάσαι το @wfhfits; Ωραία. Τώρα όμως υπάρχει άλλη μια τάση που έχει αναδείξει η καραντίνα

Σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι να κάνεις εικόνα αυτό που διαβάζεις, θα σου το περιγράψουμε ακόμα μια φορά. Οι fashion influencers ανεβάζουν στο content τους φωτογραφίες στις οποίες φορούν μια ζώνη στη μέση τους και πάνω από το μαξιλάρι τους. Και ναι, αυτό είναι το look τους.

Στο μεταξύ, το αποτέλεσμα είναι κάπως chic, για ένα παράξενο λόγο. Κάποιες φορούν και αξεσουάρ που συνδυάζονται άψογα. Πάλι για κάποιο παράξενο λόγο. Ναι, και οι σκύλοι δείχνουν ακόμα πιο cute σε αυτές τις φωτογραφίες.

Τι χρειάζεται να κάνεις για να το ακολουθήσεις; Απλά βρες το σωστό backround, φόρεσε το μαξιλάρι σου και μια ζώνη στη μέση για να το σταθεροποιήσεις (και για να κολακέψεις τη σιλουέτα σου;) και φωτογραφίσου. Απλά φρόντισε η μαξιλαροθήκη να είναι μονόχρωμη και άφησε τη ζώνη να κάνει τη δουλειά του statement αξεσουάρ. Βέβαια, αν βάλεις και τον σκύλο σου στο frame, απλά θα κλέψει εκείνος τις εντυπώσεις.

Αν αναρωτιέσαι κι εσύ πώς προέκυψε όλο αυτό, η πιο πιθανή απάντηση που έχουμε είναι πως η πηγή της έμπνευσης δείχνει να είναι αυτό το κάπως παλιό, couture look των Victor & Rolf που έχει κυκλοφορήσει ως meme όλη αυτή την περίοδο.

 
View this post on Instagram
 

never thought I’d complain about having to lay in bed all day but #STAYHOME

A post shared by VFILES (@vfiles) on

Ίσως να είναι και ένας καλός λόγος να κάνεις ένα declutter στο συρτάρι με τα σεντόνια σου;

featured image: Mylife.com.cy