Ο κορωνοϊός δίνει πλέον ρυθμό στη ζωή μας και αυτός ο ρυθμός έχει οδηγήσει 1,7 δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως σε καραντίνα και κατ’οίκον περιορισμό. Αυτό εκ των πραγμάτων σημαίνει πως όσες δουλειές μπορούν να γίνουν remote, γίνονται. Κάπως έτσι πολλοί από εμάς δουλεύουμε από το σπίτι και καταλήγουμε να περνάμε όλη τη μέρα μες στη φόρμα μας.

Το κλειδί που δείχνουμε να αγνοούμε είναι πως το κομμάτι της προετοιμασίας ενός outfit δεν έχει να κάνει απλά με τη συναναστροφή μας με άλλους

Το να δημιουργείς ένα outfit κάθε πρωί, στην ουσία σε βάζει σε ένα συγκεκριμένο mindset. Δημιουργείς με αυτό μια εικόνα, και έναν στόχο. Ίσως όσο η εργασία συμβαίνει από το σπίτι, σου φαίνεται πολύ βολικό το να κάθεσαι στο γραφείο με τις πιτζάμες ή μια φόρμα και μια ζεστή κούπα καφέ στο χέρι και να ξεκινάς τη δουλειά. Αυτό που “χάνεις” είναι το να βάλεις τον εαυτό σου στο κατάλληλο σκηνικό. Στο μεταξύ, από ό,τι φαινεται, αυτές είναι σκέψεις που έχουν περάσει από το μυαλό πολλών ανθρώπων αυτό το διάστημα. Απλά, οι πιο δημιουργικοί εξ αυτών, τις μετέτρεψαν σε instagram content.

Κάπως έτσι πρέπει να προέκυψε η δημιουργία του @wfhfits

Το Working From Home Fits είναι ένας λογαριασμός γεμάτος outfits ανθρώπων που δουλεύουν από το σπίτι. Προφανώς, μπορεί ο οποιοδήποτε να στείλει τη φωτογραφία του μετά -λογικά- από διάφορα τσεκ σε στιλιστικά κριτήρια, να τη δει στο feed του λογαριασμού.

Ναι, προφανώς ανάμεσα στα trolls, μπορεί να δει κανείς πραγματική αισθητική, αγάπη για τη μόδα, αλλά κυρίως self love. Γιατί ακριβώς αυτού του είδους η αγάπη μπορεί να κάνει κάποιον να δουλεύει στο τέλειο mix&match outfit του, στην κουζίνα του. Και ναι, σε αυτή την περίπτωση έχει το ΟΚ να φοράει τα slippers του.

Στο @wfhfits μπορεί να δεις μια γυναίκα να δουλεύει φορώντας τη γκρι φόρμα της, αλλά την έχει συνδυάσει με γκρι crop top. Και αυτό δεν το λες και ανέμπνευστο.

Πού καταλήγουμε; Κάνε follow το account για να πάρεις έμπνευση για κάθε πρωί που ξυπνάς και η μόνη διαδρομή που έχεις να κάνεις είναι από το κρεβάτι στην κουζίνα και από την κουζίνα στο γραφείο σου. Αλλά πρώτα, δες παρακάτω με τι outfits επιλέγουν να δουλεύουν κάποιοι πολύ cool τύποι:

Λευκό φόρεμα + western boots

Suiting σε total white

Mettalics στο σπίτι; Γιατί όχι;

Total Denim

Και αν σκοπεύεις να μείνεις πιστή στο pajama look, τουλάχιστον πήγαινε το στο επόμενο level

featured image: MyDomaine