Ρουστίκ αντικείμενα σε γήινες αποχρώσεις. Η φετινή τάση στη διακόσμηση έρχεται για να σε βοηθήσει να πετύχεις αυτή τη ζεστασιά που πάντα αναζητούσες κάθε φθινόπωρο και χειμώνα, όσο ο υδράργυρος πέφτει.

cucina-Frame-1

Vintage κάδρα, ξεβαμμένα και μεγάλα ρολόγια, όπως και κρεμαστά φωτιστικά με γεωμετρικά σχήματα είναι λίγα απ’ αυτά που δημιουργούν το βιομηχανικό στυλ. Έτσι, οτιδήποτε θυμίζει παλιό και ανεπεξέργαστο, είναι ιδανικό για να προσδώσει στον χώρο σου το φθινοπωρινό vibe που ψάχνεις.

industrial-3

Φυσικά, μη διστάσεις να «παίξεις» με τα σχέδια και τα υλικά, όπως είναι τα γεωμετρικά σχήματα και οι μεταλλικές υφές .

Αλλά και μην ξεχάσεις να δώσεις «ζωή» στο διαμέρισμά σου προσθέτοντας μικρά ή μεγάλα, ζωντανά ή ψεύτικα φυτά.

Τέλος, αν είσαι από τις καλλιτεχνικές ψυχές, θα σε παρότρυνα να κάνεις έναν τοίχο σου chalkboard, δηλαδή να  διαθέσεις έναν ελεύθερο τοίχο σου  για να τον βάψεις με ειδική βαφή που θα τον μετατρέψει σε πίνακα όπου θα μπορείς να γράφεις, ή καλύτερα να ζωγραφίζεις με κιμωλία. Τι καλύτερο για μια κρύα, βροχερή μέρα του χειμώνα να γράφεις όλες σου τις σκέψεις σ’ έναν τοίχο αντί σ ’ένα τετράδιο…!

637a90065c96de02bc630947fe185954

ΠΡΟΣΟΧΗ! Φυσικά και μπορείς να κρατήσεις όλα σου τα καλοκαιρινά αντικείμενα και το boho στυλ σου, αρκεί να τα συνδυάσεις με πιο ήρεμα και ζεστά χρώματα για να πετύχεις ένα αποτέλεσμα ταιριαστό με την εποχή.

Διάνα Τσανακτσή