Η Χριστουγεννιάτικη indie ταινία του Phil Beastall που κόστισε μόνο 50£, δε θα μπορούσε παρά να γίνει viral. Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός άντρα που μετράει αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. Αλλά αντί να περιμένει δώρα κάτω από το δέντρο και τραπέζια γεμάτα με φίλους, περιμένει να ακούσει μία κασέτα στο walkman.

Love is a gift

Δεν είναι όμως μία οποιαδήποτε κασέτα. Την έχει ηχογραφήσει η μαμά του πριν πεθάνει. Το μήνυμα στο τέλος της ταινίας λέει: “Η αγάπη είναι ένα δώρο που διαρκεί για μια ζωή. Καλά Χριστούγεννα.

Μπορεί να τραβήχτηκε το 2014, αλλά ο ίδιος το Beastall την ξανά ανέβασε ως απάντησε στην διαφήμιση του πολυκαταστήματος John Lewis με πρωταγωνιστή τον Elton John, η οποία κόστισε 7 εκατ. δολάρια.

Μέχρι στιγμής ο Beastall έχει χιλιάδες προσφορές για διαφημίσεις για την επόμενη χρονιά. Μέχρι στιγμής έχει δουλέψει με μεγάλες εταιρίες όπως η Adobe. Ωστόσο με αυτή τη δουλειά απέδειξε ότι το κλειδί της επιτυχίας είναι να αγγίξεις τη καρδιά των ανθρώπων και όχι τα λεφτά που θα δαπανήσεις για να τη φτιάξεις.

Δες ακόμα:
Οι καλύτερες Indie ταινίες που ίσως σου ξέφυγαν
Η αληθινή ιστορία πίσω από το ‘The Favourite’ του Γιώργου Λάνθιμου
Το Christmas Prince: The Royal Wedding του Netflix είναι πρακτικά η ζωή της Meghan Markle

Πηγή: creativebloq.com