Ο γάμος του γαλαζοαίματου Harry και της απλής «θνητής» Meghan Markle, έχει απασχολήσει τους πάντες τους τελευταίους μήνες. Και ξαφνικά έρχεται το Christmas Prince: The Royal Wedding. Μια ταινία του Netflix που θα μπορούσαμε πούμε ότι έχει πάρει αρκετά στοιχεία από τον πρόσφατο παραμυθένιο πριγκιπικό γάμο!

Για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα, η ταινία ασχολείται με μια επίδοξη νεαρή δημοσιογράφο, την Amber (Rose McIver), η οποία πηγαίνει στο εξωτερικό για να καταγράψει την ενθρόνιση ενός πρίγκιπα λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο μεταξύ της νεαρής δημοσιογράφου και του πρίγκιπα το οποίο θα οδηγήσει στον γάμο των δύο νέων!

Για να είμαστε, όμως, απόλυτα ειλικρινείς, το Netflix δεν προσπαθεί να εμπνευστεί από κανένα πραγματικό πριγκιπικό γεγονός. Παρόλα αυτά, βλέποντας την ταινία και έχοντας πρόσφατη την διάσημη γαμήλια τελετή, δεν μπορούμε παρά να εντοπίσουμε μερικές ομοιότητες.

Για παράδειγμα, στην ταινία η Amber καλείται -ύστερα από αίτημα της βασιλικής οικογένειας- να απενεργοποιήσει το δημοφιλές blog της. Παρομοίως, η Meghan Markle είχε κληθεί να καταργήσει την ιστοσελίδα της «Τhe Tig» αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Harry.

Eπίσης, σε ένα άλλο σημείο της ταινίας η Amber προσπαθεί να δώσει στο νυφικό της έναν πιο «σύγχρονο» αέρα! Και θα μπορούσαμε να πούμε ότι και αυτό μας παραπέμπει στο φαινόμενο «Meghan Markle», η οποία έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο και εμφανίστηκε με ένα πιο μοντέρνο νυφικό. Κάνοντας τη διαφορά για άλλη μια φορά!

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Netflix και παρακάτω μπορείς να πάρεις μια «γεύση» από το trailer που σου παραθέτουμε παρακάτω:

Δες ακόμα:

6 αγαπημένα jewelry pieces από τη συλλογή της Meghan Markle που θα μπορούσαμε να έχουμε και εμείς

10 ηθοποιοί που θέλουμε να παίξουν τη Meghan Markle στο The Crown


featured image: NETFLIX