Είναι σίγουρα όμορφο να συναντάς άντρες που νοιάζονται για την εξωτερική τους εμφάνιση και προσέχουν τον εαυτό τους. Χωρίς να περιορίζονται μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και χωρίς να υιοθετούν τα γνωστά κόμπλεξ περί ομορφιάς και περιποίησης. Χαιρόμαστε δε ιδιαίτερα όταν τα αγόρια ξεφεύγουν από τα trends που επιβάλει η εποχή, και τα θέλει να ξυρίζουν το κεφάλι τους σε σχεδιάκια, να κάνουν ακόμα ράστα ή να κοκαλώνουν το μαλλί τους με προϊόντα styling. Μας αρέσει η απλότητα και το ανεπιτήδευτο, αλλά πετυχημένο αποτέλεσμα. Οπότε ο άντρας με μακριά μαλλιά πιασμένα σε ένα μικρό κότσο (ή bun) καταφέρνει τα εξής 5 απλά πράγματα, που φυσικά επικροτούμε εμείς τριγύρω. 

1. Ταιριάζει σε όλους

Μα όλους! Τα μακριά και φυσικά μαλλιά (όχι βαμμένα εννοείται) ακολουθούν τη φυσική δομή του προσώπου ενός άντρα, τονίζουν τα χαρακτηριστικά του και μάλιστα κρύβουν και μερικές ατέλειες.

menshairstylestoday.com

2. Θυμίζει κάτι από άλλη εποχή και μας γοητεύει αυτό

Παραπέμπει σε ξέγνοιαστες στιγμές και μας κάνει να αναπολούμε το παρελθόν και την απλότητα του, ένα καλοκαίρι, διακοπές και γενικά ανεμελιά και όχι άγχος, στυλιζαρισμένα χτενίσματα και αυστηρές καταστάσεις.

3. Επιμελώς ατημέλητο

Μας αρέσει πολύ που τα μακριά μαλλιά δίνουν μια δόση ‘δε με νοιάζει’ και έναν αέρα αυτοπεποίθησης και αδιαφορίας. Το κοτσάκι, όμως, προσδίδει ένα στοιχείο προσπάθειας, που πάντα εκτιμάται σε ένα αγόρι και κάνει ακαταμάχητο τον συνδυασμό!

4. Ταιριάζει πάντα και παντού

Κολακευτικό για όλες τις περιστάσεις, από την δουλειά στην παραλία ή μια επίσημη εκδήλωση, αν το υπόλοιπο παρουσιαστικό συνάδει της περίστασης φυσικά.

5. Μακραίνει γρήγορα και παραμένει κυρίως λαμπερό και υγιές

Σπανίως οι άντρες μπλέκουν με πιστολάκια, ψαλίδια και λοιπά εργαλεία. Κάτι που επίσης σημαίνει πως οι φυσικές ανταύγειες που έχουν εμφανιστεί από τον ήλιο και τη θάλασσα κάνουν το man bun ακόμα πιο ενδιαφέρον!

Δες ακόμα:

To «banana bun» είναι το trend στα μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσεις


featured image: bellamumma.com