Μια από τις πιο cool κουζίνες που έχουμε δει τελευταία είναι η σκούρα κουζίνα με τις φαρδιές σανίδες για πάτωμα. Για πολλούς οι τόσο σκούρες αποχρώσεις ένα τόσο παραγωγικό δωμάτιο είναι απαγορευτικές αλλά για κάποιους άλλους το αποτέλεσμα είναι ξεκούραστο στο μάτι αλλά και στο καθάρισμα.

 Παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες σύμφωνα με τις τάσεις της διακόσμησης.

1. Σκούρο ξύλο

Instagram @kitchendecor/

Τα δάπεδα από σκούρο ξύλο, αν και δείχνουν ατέλειες αρκετά καθαρά, όπως γρατσουνιές και συσσώρευση σκόνης δίνουν επιπλέον μια ζεστή και φωτεινή ατμόσφαιρα που βοηθά χρωματικά και στην υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου.

2. Ψαροκόκκαλο και Chevron

Δίνουν μία ενδιαφέρουσα όψη που συχνά συνηθίζουμε σε ένα υπνοδωμάτιο. Αν το επιλέξεις διατήρησε minimal τα υπόλοιπα στοιχεία και πειραματίσου μόνο με το χρώμα.

3. Ένα ενδιαφέρον χαλί

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kitchen Decor (@kitchendecor)

Ένα χαλί στην κουζίνα είναι η καλύτερη λύση για όποιον θέλει να κάνει μία οικονομική αλλαγή. Φρόντισε για ένα χαλί ανθεκτικό, που να καθαρίζει εύκολα και να ταιριάζει χρωματικά με το δάπεδο και τα βασικά στοιχεία της κουζίνας. Τόλμησε κομμάτια που δεν περιμένει κανείς να δει σε μία κουζίνα.

4. Πλακάκι – Σανίδα Βινυλίου

Τα δάπεδα από πλακάκι μπορεί να είναι μια εύκολη εναλλακτική, αλλά θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι η πολυτελής σανίδα βινυλίου είναι αδιάβροχη, εύκολη στο καθάρισμα, ανθεκτική και προσιτή.