Φιλοδοξούμε να γίνουμε γυναίκες που οργανώνουν τέλεια τα ράδια στην κουζίνα τους, σαν να φτιάχνουν την τέλεια gallery με είδη μαγειρικής. Στην πραγματικότητα, ευχαριστούμε για την ύπαρξη των ντουλαπιών μας που κρύβουν το χάος που έχουμε εναποθέσει μέσα τους. Για αυτό και το kitchen trend που έχει προκύψει φέτος μας προκαλεί μια μικρή… ανασφάλεια. Πρόκειται για την τάση που θέλει κουζίνες με ένα μονό, ανοιχτό ράφι.

Ναι, σωστά κατάλαβες. Πολλές updated κουζίνες εκεί έξω έχουν αυτό το ένα πράγμα κοινό: ένα μινιμαλιστικό ράφι, αντί για τα κλασικά ντουλάπια κουζίνας.

DEVOL KITCHENS

Από τη μια, ναι, είναι πανέμορφο. Από, την άλλη, συγγνώμη, αλλά πού θα βάζουμε τα μίξερ μας; Όπως και να έχει, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ταιριάζει σε κάθε διακόσμηση, είναι προσιτό και ανανεώνει την αισθητική.

Modern Glam

Κανονικά, αυτή η επιλογή φαίνεται κατάλληλη για ένα σπίτι με sleek γραμμές, λεπτά υλικά και σκεύη με σύγχρονο design. Στην ουδέτερη αυτή κουζίνα ένα μόνο ράφι δίνει ακριβώς όση χρωματική έκρηξη χρειαζόταν ο χώρος.

COURTESY OF DEVOL KITCHENS

Eclectic Charm

Layer στους πίνακες και φυτά σε πολύ όμορφα γλαστράκια. Μετά προσθέτεις και ένα κρεμαστό ραφάκι για πιο ιδιαίτερη διακόσμηση.

COURTESY OF DEVOL KITCHENS

Rustic

Ένα ράφι φαίνεται τόσο παλιό όταν βασίζεται πάνω σε αρχιτεκτονικά στηρίγματα. Ό,τι πιο ρουστίκ έχουμε δει τελευταία από τον Βρετανό σχεδιαστή deVOL.

COURTESY OF AMBER INTERIORS

Minimalist Boho

Σύγχρονες matte λεπτομέρειες και boho αισθητική σε μια κουζίνα σχεδιασμένη από τη designer Amber Lewis.

https://www.instagram.com/p/BrD4lgKHucW/?utm_source=ig_embed

Είναι κομψό και minimal. Επίσης, λογικά θα σε βοηθήσει να πάθεις Mari Kondo και να οργανώσεις την κουζίνα σου.

Δες ακόμα:

11 χρήσιμα hacks για να αγαπήσεις τη μικρή κουζίνα σου