Για το Individual Art Leather έχουμε ξαναγράψει και άλλες φορές αλλά έχει βάλει σκοπό να μην ξεχαστεί ποτέ. Ένα από τα brands που δεν βαριόμαστε ποτέ να μιλάμε για αυτό, να χανόμαστε στις νέες του δημιουργίες και να ονειρευόμαστε τις επόμενες. Κάθε φορά λέμε ότι αυτή η συλλογή του είναι η καλύτερη και κάθε φορά η επόμενη μας διαψεύδει.

Τι αγαπάμε πιο πολύ στα προϊόντα της Individual Art Leather;

Φυσικά το γεγονός πως όλα είναι 100% χειροποίητα. Σχεδιάζονται και δημιουργούνται από την ίδια ομάδα.

Επίσης κάτι άλλο που από την αρχή μας είχε τραβήξει την προσοχή είναι πως όλα τα σχέδια έχουν ονόματα από τραγούδια. Η ομάδα της Individual είναι λάτρεις της μουσικής, από αυτήν εμπνέονται και αυτό δεν κρύβεται!

Τι να περιμένεις από την νέα συλλογή;

Η SS21 συλλογή είναι εμπνευσμένη από την δύναμη της αλήθειας και της αγάπης. Το όνομα αυτής: “I am still standing”, εμπνευσμένο από το ομώνυμο τραγούδι του Elton John.

Είναι η πρώτη φορά που δίνουν όνομα σε μία συλλογή μιας και όλες συμπληρώνουν η μία την άλλη και δεν καταργούνται με την πάροδο της σεζόν. Αυτή η αλλαγή προέκυψε από την ανάγκη θετικής αντιμετώπισης όλης αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώσαμε και ακόμη βιώνουμε.

“Don’t you know I’m still standing better than I ever did..Looking like a true survivor, feeling like a little kid..”

Σε ένα κόσμο λοιπόν που προτιμάει να μιμείται, το Individual επιμένει και παραμένει ένα brand αυθεντικό. Όπως λένε και οι ίδιες: «Βάζεις κάτι αυθεντικό, παίρνεις κάτι αυθεντικό». Και το αυθεντικό που κερδίζουν είναι η αγάπη του κόσμου για τα σχέδια τους, κάτι που είναι πραγματικά ανεκτίμητο.

Σε περίπτωση που σου έχει διαφύγει, τον τελευταίο χρόνο έχουν προσθέσει στις συλλογές τους και δερμάτινα χειροποίητα πορτοφόλια, τα οποία μπορείς να τα βρεις αποκλειστικά στο E-shop τους.

Individual art leather Αριστοτέλους 47, Χαλάνδρι, E-shop, Instagram